מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכונית קטנה שפחות מקרינהיאיר20/09/2009
שלום רב,
אני נוסע במכונית כל יום במשך 4 שעות. שעתיים לכל כיוון. ובחלק מהימים אף יותר.
אני עומד להחליף מכונית. ואני רוצה לבחור פירמה ודגם שידועים כהכי פחות מקרינים, במושב הנהג.
(גג עד 2 מיליגאוס).
אני מתענין בתחום המכוניות הקטנות כמו סוזוקי סוויפט, דהייטסו סיריון וכו'.
אודה מאד אם תוכלו להמליץ לי על דגמים בארץ שמדדתם בפועל וראיתם שאכן פחות מקרינים יחסית לאחרים.
רב תודות מראש, ושנה טובה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונית קטנה...
ד"ר זמיר שליט"א20/09/2009אני עסוק מעל הראש בעניינים אחרים, אבל .מדדתי במשך הזמן לפחות ב- 10 מכוניות. גם את אלה שמדדתי, אין לי את הנתונים כרגע מולי., אבל ההבדלים גדולים.אוכל להשאיל לך מכשיר ותמדוד במכוניות שיענינו אותך.
כרגע אני בחו"ל, אז, אנא התשר אתי לאחר 3 באוקטובר, ואשאיל לך מכשיר למדידה עצמית.
כל טוב, וגמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל אין לי גישה למכוניות
יאיר21/09/2009לד"ר שליט"א המון תודה.
אבל לצערי אין לי גשה למכוניות שארצה לקנות. ולא נעים לי לבקש מהמוכר למדוד (אני רוצה לקנות יד שניה).
לכן אשמח לשמוע אולי ממר דישון או מד"ר וולף באם הם מדדו במכוניות ומה מצאו כהכי פחות מקרינה.
או אולי אחד מבאי הפורום מדד, או מצא טבלא שמשווה, אז אשמח לקבל.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מדדתי מעולם.
רם דישון21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל...
ד"ר זמיר שליט"א21/09/2009ד"ר וולף אכן מדד, כמדומני ערכים שהגיעו עד כ- 50 מיליגאוס.
היתה גם תוכנית טלויזיה של וואלה, בה מדד ד"ר נאמן, כ- 20 עד 100 מיליגאוס.
אני מכירו היטב, במשך שנים, והוא אמין עלי. . הוא מדד באותה תכנית, ב- 3 רכבים שונים., הרוב היה כ- 20 מיליגאוס. תוכל להגיע לתוכנית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)