מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם להאמין למשרד לאיכות הסביבה בעירנועה21/09/2009
אני גרה בבניין צמוד לבית מלון לחיילים בקריית שמונה, בבית המלון לחיילים על הגג ראיתי אנטנה סלולרית , ממרפסת הדירה אני רואה את האנטנה ממש קרוב (אני קומה ראשונה בבניין ליד והאנטנה כפי שציינתי היא על הגג של מלון הצפון לחיילים בקרית שמונה .יש לי 3 ילדים קטנים ותינוקת ואני מאוד מודאגת. התקשרתי למשרד לאיכות הסביבה בעירייה ונאמר לי ע"י מנהל איכות הסביבה בעיר שבדקו את האנטנה הזו ואין קרינה, הוא אמר לי שאני יכולה להיות רגועה , אין קליטה, שאלתי אותו , אם יש לו את תוצאות הבדיקה והוא אמר שיש לו והוא לא יודע אם אבין משהו. אני בכל זאת חוששת מאוד, הוא הסביר לי שהשכנים גם היו מודאגים והזמינו בודק מטעם איכות הסביבה ונמצא שאין קרינה.
שאלותיי:
1. האם להאמין???
2. האם כדאי להביא בודק פרטי?
3. הדירה לא שלי , אני רק משכירה אותה , חתמתי חוזה לשנה , במידה ובאמת יש קרינה האם זה חמור מאוד לגור שם שנה?? אני אוהבת את האיזור וזהו החיסרון היחידי האם כדאי לי להשקיע בבדיקה? האם יכול להיגרם נזק במגורים של שנה . אני חוששת מהאנטנה ולכן נראה לי שבאוגוסט הבא בע"ה לא אחתום לשנה נוספת.
4. האם אם אסגור חלונות הקרינה לא תחדור לחדרי הילדים?
5. אם האנטנה הייתה מתבררת כמסוכנת האם היו מורידים אותה?
בבקשה תשובות אני מאוד מוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון21/09/20091. ראי השאלה הראשונה בשאלות נפוצות, ופעלי לפיה. קראי בהזדמנות זו את שאר התשובות.
2. אני אינני מאמין לאף מילה שיוצאת מפי המשרד להגנת הסביבה.
3. אל תרוצי להזמין בודק פרטי לפני שפעלת על פי 1. נסי להשיג את הדוח שכתב המודד שהוזמן ע"י הדיירים, והעבירי אלי. אמרי למנהל איכות הסביבה בעיר שאת אולי לא תביני, אבל יש אחרים שכן יבינו, ואת דורשת את הדוח.
4. סגירת החלונות לא תורמת דבר להקטנת הקרינה.
5. כמה קומות יש במלון?
6. הסף של המשרד להגנת הסביבה גבוה מדי לדעתם של מנהלי הפורום, לכן גם אם המנהל אמר שאין קרינה- הנושא שווה בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)