האם זה לא בריא?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם זה לא בריא?
    נועה
    21/09/2009

אנו גרים במרכז העיר , מתחת לדירתנו יש שווארמה , אנו מריחים המון טיגונים וריח של שאוורמה עולה אלינו . האם זה לא בריא? יש לנו תינוקת בת חצי שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה לא בריא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה לא בריא

ד"ר זמיר שליט"א
    21/09/2009

בהכנת השאוארמה, דהיינו צליית בשר, נוצרים חומרים מסרטנים, כגון בנזופירן, דיוקסינים, ורבים אחרים, שבנויים טבעות פחמימניות, הדומות לבסיסי ה- DNA, הגורמות למוטציות בו. חלקם של חומרים אלה נדיפים. דהיינו היכן שאתה "מתבשם" מריח השווארמה, אתה נושם גם חומרים מסרטנים. אבל חשובה גם הכמות. מה שאתם נושמים אלו לא כמויות גדולות, אולם עם הזמן, גם הן תורמות לסירטון של האדם, וזה לאחר שנים רבות.
    כל טוב, וגמר חתימה טובה,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם , ערב טוב , בבית המלון לחיילים

נועה
    21/09/2009

ישנן 5 קומות. האם זה משנה משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם במלון יש 5 קומות, ואת גרה בבית

רם דישון
    21/09/2009

סמוך בקומה ראשונה, קרוב לודאי שאצלך בבית הקרינה זניחה.
    למרות כל זאת, פעלי לפי הנחיות שכתבתי. לפחות התשובה שאתן אחרי שאראה את החומר תהיה יותר אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם, תודה על התשובה , האם הבנתי נכון

נועה
    21/09/2009

שבגלל שאני גרה בבניין הסמוך לבית המלון לחיילים בקומה ראשונה אז יש מעט קרינה?
    האם בגלל שבבית המלון לחיילים יש 5 קומות וזה על הגג זה אומר שהקרינה הולכת לאן?
    ממרפסת דירתי אני מביטה למעלה ורואה את האנטנה בבירור ויש לה שתי נורות אדומות בלילה מה זה הנורות האלו? האם אני יכולה לשבת בינתיים במרפסת עם התינוק שלי ללא חשש?
    אני אשיג את הדוח ואשלח , תודה שבינתיים קצת נרגעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצרה היריעה כאן מלהסביר לך איך

רם דישון
    22/09/2009

מכוונות האנטנות. את יכולה לשבת עם התינוק במרפסת ללא חשש. הנורות הן אתראה בפני מטוסים מנמיכי טוס- אין קשר לקרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו