מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה לא בריא?נועה21/09/2009
אנו גרים במרכז העיר , מתחת לדירתנו יש שווארמה , אנו מריחים המון טיגונים וריח של שאוורמה עולה אלינו . האם זה לא בריא? יש לנו תינוקת בת חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה לא בריא
ד"ר זמיר שליט"א21/09/2009בהכנת השאוארמה, דהיינו צליית בשר, נוצרים חומרים מסרטנים, כגון בנזופירן, דיוקסינים, ורבים אחרים, שבנויים טבעות פחמימניות, הדומות לבסיסי ה- DNA, הגורמות למוטציות בו. חלקם של חומרים אלה נדיפים. דהיינו היכן שאתה "מתבשם" מריח השווארמה, אתה נושם גם חומרים מסרטנים. אבל חשובה גם הכמות. מה שאתם נושמים אלו לא כמויות גדולות, אולם עם הזמן, גם הן תורמות לסירטון של האדם, וזה לאחר שנים רבות.
כל טוב, וגמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם , ערב טוב , בבית המלון לחיילים
נועה21/09/2009ישנן 5 קומות. האם זה משנה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם במלון יש 5 קומות, ואת גרה בבית
רם דישון21/09/2009סמוך בקומה ראשונה, קרוב לודאי שאצלך בבית הקרינה זניחה.
למרות כל זאת, פעלי לפי הנחיות שכתבתי. לפחות התשובה שאתן אחרי שאראה את החומר תהיה יותר אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם, תודה על התשובה , האם הבנתי נכון
נועה21/09/2009שבגלל שאני גרה בבניין הסמוך לבית המלון לחיילים בקומה ראשונה אז יש מעט קרינה?
האם בגלל שבבית המלון לחיילים יש 5 קומות וזה על הגג זה אומר שהקרינה הולכת לאן?
ממרפסת דירתי אני מביטה למעלה ורואה את האנטנה בבירור ויש לה שתי נורות אדומות בלילה מה זה הנורות האלו? האם אני יכולה לשבת בינתיים במרפסת עם התינוק שלי ללא חשש?
אני אשיג את הדוח ואשלח , תודה שבינתיים קצת נרגעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קצרה היריעה כאן מלהסביר לך איך
רם דישון22/09/2009מכוונות האנטנות. את יכולה לשבת עם התינוק במרפסת ללא חשש. הנורות הן אתראה בפני מטוסים מנמיכי טוס- אין קשר לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)