מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת רמת הקרינה בעבודהיאן24/09/2009
שלום חברים/מומחים יקרים
אני ועוד מספר חברים עובדים בחברה ביטחונית. בקרבה של כל מיני ציודים ומכשירים שונים ומשונים.
לאחרונה אנו מאוד מודאגים מנושא רמות הקרינה אלקטרומגנטית שאנו חשופים עליה.
אנו דרשנו שבודק מטעם החברה יבחן את הנושא.
1). אשמח לדעת על איזה דברים אנו אמורים לשים לב במהלך הבדיקה.
2). אנו רוצים לבנות יכולת בדיקה עצמאית של רמת הקרינה. על איזה מכשיר הייתה יכול להמליץ לנו?
3). האם במחיר "בסיר" יש מצב שנוכל לבדוק את הקרינה
(אני מבין ש"סביר" זה יחסי, אבל לא יודע יחסי למה).
בתודה מראש
יאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עניתי בדוא"ל.
רם דישון24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת רמת הקרינה בעבודה
ד"ר זמיר שליט"א25/09/2009יאן יקירי:
בעבודה בטחונית יש כמה מוקדי סיכון:
מכשירי הקשר מקרינים חזק בתדרי רדיו וסלולרים,
שער מגנטי (רק עמוד אחד מהשניים) יוצר שדה מגנטי חזק.
מסכי ביטחון מהסוג הישן גם הם יוצרים שדה מגנטי חזק, וזה לכל הכיוונים.
זה בנוסף לסלולרי שאתה מצמיד אותו לראש, וחוטף מטווח אפס קרינת שידור חזקה, או שאתה COOL ומחזיק אותו על החגורה, או בכיס המכנסיים, וחוטף לאיברים פנימיים.
יתכנו גם מכשירים תומכי מחשב כגון אלפסק שיוצר שדה מגנטי חזק לייד הרגליים, מכונת גריסת מסמכים שיוצרת שדה מגנטי חזק, ועוד.
למדוד קרינה אני יכול להשאיל מכשירים ללא תשלום ותמדדו לבד.
מודד "מטעם" החברה עלול לרצות למצוא חן בעיניהם, לכן ימדוד היכן שהוא יודע שהקרינה תהיה חלשה. לדוגמא, הוא לא ימדוד צמוד למכשיר הקשר בטענה שזה "שדה קרוב", אלא במרחק 50 ס"מ שזה כבר דועך. הבעייה שאת מכשיר הקשר מחזיקים קרוב לראש. יש עוד טריקים.
הבעייה שאני עכשיו בארה"ב. אני חוזר ב- 3 באוקטובר.
אם דחוף לכם, יש חברה שמשכירה מכשירים בשם קולבוקשר, דבר עם יאיר, הוא ישכיר לכם מכשירים בהנחה של 50% אם תגיד שהמכשירים של זמיר לא היו זמינים, יצא בערך כ- 90 ש"ח למכשיר, אתם צריכים מכשיר למדידת שדה מגנטי, ומכשיר למדידת קרינה סלולרית.
שמור אותי בתמונה,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)