מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולארית ותינוק בן חודשחגית30/09/2009
שלום. בקרבת ביתי יש אנטנה סלולארית של חברת מירס תקשורת, לפי נתוני המשרד לאיכות הסביבה מדובר במתקן גישה אלחוטי, ID-5255, מס אתר 6277. עוצמת הקרינה במיקרו-ואט לסמ"ר היא 267,267,267.
1. השאלה היא מה אני יכול ללמוד מנתון עוצמת הקרינה?
2. מה טווח ההשפעה של הקרינה באנטנה זו?
3. מה המרחק הבטיחותי מבחינת גידול תינוק שזה עתה נולד?
(אנחנו גרים בקומה שלישית, בקו ראיה מהאנטנה, שנמצאת על תורן מעל בניין בן שתי קומות)
4. מה הפרוצדורה על מנת להשאיל מד קרינה ומאיפה?
5. האם אפשר לסמוך על נתוני המשרד להגנת הסביבה? ומהיכן מתקבלים הנתונים?
אודה על תשובות לשאלותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה סלולרית ותינוק בן חודש
ד"ר זמיר שליט"א30/09/2009מכתבך הגיע אלי לארה"ב. אני חושש שאתם בבעייה.
תבקשי בהקדם מהמשרד להגנת הסביבה 026495869 , הממונה על פניות הציבור, סקר בטיחות והיתרי הקמה והפעלה לאננטנה זו (כתובתה המדוייקת).
תקבלי את זה בדוא"ל, ומייד תשלחי לרם דישון שגם הוא ממנהלי פורום זה. הוא מהנדס אלקטרוניקה, מומחה מאין כמוהו לקרינות שידור. הוא יקרא את הנתונית הטכניים, ויענה לכם ישירות אם יש סיכון.
בינתיים תשתדלו שהתינוק לא יהיה בחדר עם קו ראייה לאנטנה. אם הדירה שלכם, אמליץ על מיגון החלונות הציפוי שקוף, ואוכל להמליץ על חברה שעושה זאת. אני לא מקבל אחוזים.
אם ישלחו לך את הנתונים בדואר רגיל, אנא שלחי לא דוא"ל ואפנה אותך לכתובתו של רם דישון.
אם יש איזו בעייה, אל תהססי לפנות אלי בכל עת.
אני חוזר לארץ ביום 3 באוקטובר.
זמיר
035747527 (מתאריך זה ואילך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל התשובות לשאלותיך מופיעות בדף של
רם דישון30/09/2009שאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתגובתך
חגית01/10/2009קודל כל תודה על תשובתך כבר התקשרתי למשרד להגנת הסביבה והשארתי הודעה ממתינה לטלפון מהם.
בנוגע לקו ראיה ישיר, רק מחלון אחד של הבית (למזלי המטבח) רואים ממש את האנטנה, משאר החדרים לא רואים אותה משום שבנין אחר מסתיר אותה, האם זה בסדר ולא נחשב לקו ראיה ישיר לאנטנה?
הדירה אינה בדיוק שלנו, היא של ההורים של בעלי, אבל כעת אנו שוקלים בכובד ראש לעזוב אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אינני רואה סיבה לעזוב את הדירה
רם דישון01/10/2009מאחר ואינכם נמצאים במטבח שעות רבות ביום, ובוודאי לא צמודים לחלון, לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.
במקום שאין קו ראיה לאנטנה אין שום סיכון. הבנין שמסתיר אולי נמצא בבעיה. אתם-לא.
בנוסף, אני ממתין לחומר שתקבלו מהמשרד. אחרי שאראה אותו- נחשוב הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
חגית01/10/2009אחרי חול המועד סוכות נקבל את החומר משום שהבחורה שמטפלת בפניות הציבור תהיה במשרדה רק אחרי החגים.
בכל אופן, רציתי עוד לשאול באיזה טווח של זמן יכול להיגרם חלילה נזק? נניח אם נעזוב את הדירה בעוד שנה? האני דואגת לתינוק הקטן שרק בן חודש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד"ר זמיר שליט"א01/10/2009לפי הנתונים, ומה שענה לך ידידי המלומד רם, הקרינה שעלולה להגיע ולפגוע בתינוק, זניחה. הרי אינך מוציאה את התינוק להשתזף בעירום מול האנטנה.
באשר לכם, אינכם חייבים לשבת ארוכות מול האנטנה.
אם אתם דואגים, ניתן לצפות את חלון המטבח בציפוי שקוף שבולם קרינה סלולרית ממש לחלוטין. אם תבחרי באופציה זו אגיד לך מספרי טלפון של חברות שמדביקות את הציפוי. אני לא מקבל אחוזים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאד לקבל טלפונים של חברות
חגית01/10/2009שמבצעות ציפויים!!!!
המון תודה לך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד לשאלות
חגית01/10/2009רציתי להוסיף ולשאול מה נחשב קו ראיה לאנטנה?
האם כשמוציאים ראש מהחלון ומביטים הצידה ורואים את האנטנה נחשב קו ראייה? או שקו ראיה הוא רק ככשנמצאים בחדר ומביטים לחלון ודרכו רואים את האנטנה?
המרחק בנינו לבין האנטנה המדוברת הוא כ-50 מטר. ורואים את האנטנה רק כאשר מוציאים את הראש מהחלון ומביטים שמאלה, אנחנו גרים בקומה שלישית ואחרונה, הבניין הסמוך לנו מסתיר את רוב הדירה מהאנטנה.
אנחנו מאוד מודאגים וביחוד רוצים לדעת האם עלול להגרם נזק ובאיזה טווח זמן (שבועות? חודשים? שנים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קו ראיה
רם דישון01/10/2009משמעו שאם אעמוד בתוך החדר, ליד החלון, ואסתכל החוצה- אראה את האנטנה.
אם צריך להוציא את הראש החוצה ולהתבונן הצידה- אין קו ראיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמ מאד...
ד"ר זמיר שליט"א03/10/2009החברות שמצפות חלונות בציפוי שקוף נגד קרינה סלולרית:
1. או-קיי דיל, גיורא 0522405372 (ציפוייםן מיובאים)
2. אל סורג, יענקלה 0524231803, (ציפויים כחול-לבן).
שניהם אמינים, יש להם מכשירי מדידה, והם מכירים היטב את הנושא.
כדאי לבדוק מחירים אצל שניהם.
אני מדגיש שאיני מקבל אחוזים מאף אחד מהם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)