מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר מהשכןהילה02/10/2009
שלום,
אני קולטת במחשב הנייד שלי את רשת האינטרנט של השכן שגר בדיוק מעלי.
האם אני חשופה לקרינה ממנו? מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו גם לי..... תודה
הילה02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כתבנו כבר מספר פעמים
רם דישון02/10/2009שבמרחק של מטר הקרינה מהראוטר זניחה לחלוטין. אם תוסיפי לכך את הניחות של תקרת הבטון שביניכם, תגיעי למסקנה שאין שום סכנה בקרינה הזו.
יחד עם זה, מאחר ואנחנו יודעים היום לבנות מקלטים שרגישותם גבוהה מאד, הקרינה הנמוכה הזו מספיק גבוהה על מנת להיקלט היטב במקלט של המחשב.
שימי לב שלמנהלי הפורום יש עיסוקים נוספים. איננו יושבים כל היום מול המחשב וממתינים לשאלות, כך שלהבא נא התאזרי במעט סבלנות. גם אם נענה תוך יומיים לא יקרה אסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוטר מהשכן
ד"ר זמיר שליט"א03/10/2009הקרינה ממנו זניחה. קרינה יותר חזקה את מקבלת מהמחשב שלך.
המחשב הנייד גם מייצר שדה מגנטי ניכר. ואין לשים אותו על הרגליים.
מה לעשות ? כדאי לעבוד רק שהמחשב על השולחן, אפילו בנזיעה ברכבת.
לעבודה מרובת שעות במשרד או בבית, אני ממליץ, על מה שעשיתי בעצמי, אני עובד עם מקלדת קטנה נוספת, ועכבר קטן. כך אני מרחיק עצמי ממקורות הקרינה.
כל טוב, וחג שמח,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)