מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה גבוהה במכוניתמאיה11/10/2009
למומחים שלום,
ברכב שאני נוהגת בו (רכב ידני משנת 2001) ערכתי בדיקה והתוצאות היו גבוהות. מקדימה 40-50 מיליגאום. במושב האחורי מאחורי הנהג 5 מיליגאוס ובמושב האחורי מאחורי הנוסע 15-20 מיליגאוס. הבדיקה נערכה באשר הרכב עמד מותנע.
כאשר קניתי את הרכב הוא היה במצב לא כ"כ טוב והפאנל הקדמי לא עבד (ז"א הרדיו והמצית מקדימה) כאשר פתחתי את הפאנל היה בלאגן נוראי בחוטי החשמל לכן עזבתי את זה. לאחר מכן התקנתי ברכב מערכת להתנעה עם שלט מרחוק. ז"א כאשר קר בחוץ ניתן יהיה להתניע את הרכב מהבית עם שלט.
בחנות שהתקינו לי את המערכת התנעה שמתי לב שתיקנו לי את החשמל שמוביל לרדיו והמצית כיוון שזה התחיל לעבוד (כנראה הם חשבו שזו הייתה הטעות שלהם שהרדיו והמצית אינם עבדו לכן תיקנו את זה)
לא מדדתי את השדה המגנטי ברכב לפני שהתקינו לי את מערכת ההתנעה האוטומטית.
האם יכול להיות שמערכת ההתנעה גורמת לשדה המגנטי הגבוה? או אולי לא התקינו אותה כראוי או שקימבנו עם החוטי חשמל על מנת שהפאנל הקדמי יעבוד וזה מה שעשה את הבעיה....
אשמח לקבל עצה בעניין
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון11/10/20091. מערכת ההתנעה פועלת רק בזמן ההתנעה, לכן לא סביר שהיא זו שגורמת לשדה המגנטי שמדדת.
2. קשה לתת דיאגנוזה ללא בדיקה בעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רם- עוד שאלה קטנה בעניין
מאיה11/10/2009האם לדעתך מוסך הוא המקום שיבדוק זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא. אני בספק אם במוסך יבינו מה את
רם דישון11/10/2009רוצה. הם לא אמורים להבין בשדה מגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)