מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק של עמוד חשמל עם שנאיאיטל11/10/2009
שלום,
מה המרחק הרצוי/בטיחותי מעמוד חשמל כזה הפולט קרינה?
מצורפת תמונה שצולמה מהמרפסת של הדירה כדי לתת דגש על הקירבה הפיזית שהיא מאוד משמעותית אצלנו.
אני די חוששת, אשמח לכל מידע
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה משנאי חשמל
נעמה14/01/2013אני רוצה לרכוש דירה שנמצאת מול שנאי חשמל, מצורפת תמונה.
האם המרחק בטוח? לא מדדתי אך זה נראה לי בין 8 ל 10 מטרים.
אודה לך מאוד על עזרתך!
נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה משנאי חשמל - תגובה
רם דישון14/01/2013המרחק נראה בטוח, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
איטל11/10/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009השנאי במרחק בטוח.
אני לא רואה היכן עוברים כבלי הקו החשמלי. אנא בדקי אם הם לפחות 5 מטר מקיר הבית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהו קו מתח גבוה של 33 קילווולט. על
רם דישון11/10/2009פי התקנות, המרחק המינימלו של בנין הוא 3 מטר מהחוט הקרוב ביותר. קשה לשפוט מתוך התמונה על המרחק, אבל נראה לי שיש שם לפחות 5 מטר. המסקנה היא שאין בדירה שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איטל11/10/2009וואו, אם בעצם בודקים את החוט אז זה ממש גבולי...כי החוט שעובר מעמוד אחד לשני ממש קרוב...
הייתי בטוחה שהקרבה לעמוד היא היותר חשובה למרות שגם היא בצמידות (4 מטר בקירוב)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת 2
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009ראי תשובה קודמת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק של עמוד חשמל...
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009המרחק נראה לי 10 מטר לפחות, והשנאי לא תותח על,
השורה התחתונה: הסירי דאגה מליבך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמודי חשמל בסמוך לגן הילדים של בני
דנה18/11/2009שלום
בני הולך מזה זמן לגן. הוא עדיין לא בן שנתיים.
לאחרונה שמתי לב שהגן מוקף בעמודי חשמל. תהיתי אם זה יוצר שדה מגנטי מזיק ומסוכן.
(עמודי החשמל הם עמודי עץ ולא מתכת והם ממש מקיפים את המבנה).
האם בטוח לשלוח אותו לגן?
תודה מראש
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמודי חשמל בסמוך לגן...
ד"ר זמיר שליט"א18/11/2009אנא תודיעי מה המרחק מקו החשמל לא חצר הגן, ואז ניתן להעריך את הסיכון.
במקרה הצורך, אוכל להשאיל לך מכשיר מדיחדה, למדוד לבד.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)