מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שנאי בצמידות לגן ילדיםגלי11/10/2009
שלום רב,
ליד הגן שאליו אני שוקלת לשלוח את בני בשנה הבאה נמצא עמוד חשמל ועליו שנאי (בדיוק כמו זה שנמצא בתמונה מההודעה שלפניי, ממש בצמוד לשער הכניסה). שאלתי את הגננת האם הדבר נבדק והיא אמרה לי שזה נבדק מדי מספר חודשים ע"י בודק ארצי מטעם המשרד לאיכות הסביבה וממצאיו מראים שהכל מצויין והילדים יכולים להסתובב בחצר ללא חשש. אני , משום מה, לא ממש סומכת על הבדיקות של המשרד לאיכות הסביבה ואני גם לא יודעת מה טיב הקשרים שלהם עם חברת החשמל, ורציתי לדעת האם:
א. אני טועה בגישתי ואכן אפשר לסמוך על המימצאים של המשרד לאיכות הסביבה?
ב. האם ייתכן שבמרחק של 2-4 מטר מנוכחות שנאי כבר אין שדה אלקרומגנטי והאזור בטוח לילדים?
5. האם יש סכנת קרינה מהחוטים שיוצאים מעמוד זה (שגם די דומים לאלה מהההודעה שלפניי)
תודה ויום טוב,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנאי בצמידות לגן ילדים
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009הכי פשוט זה למדוד לבד.
אוכל להשאיל לך מכשיר ואחרי שעור של 1 דקה, תדעי למדוד כמו כולם.
לתיאום 035747527 עד שעה 12 בכל יום.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
גלי11/10/2009שאני לא ממש יכולה להסתובב באיזור הגן עם מכשיר בודק קרינה
שכן לא נראה לי שיאהבו את זה בגן, או בכלל יאפשרו לי.
האם תוכל לענות לי על שאלותיי באופן עקרוני?
תודה רבה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009מכשיר המדידה קטן, בממדים כמו סלולרי רק יותר עבה.
הוא נכנס בקלות לתיק האופנתי שלך, או לשקית פלסטיק קטנה.
לכן זה לא ימשוך תשומת לב, ואף אחד לא יראה שאת עומדת שם ומודדת, כשהמכשיר בתוך השקית.
את יכולה למדוד בקו הגדר של הגן. וזה יתן אינדיקציה כמה קרינה נכנסת פנימה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין!
גלי11/10/2009אתקשר לתאם איתך.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)