מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחנת דלקדודי11/10/2009
שלום אני עובד כמנהל מתחם בתחנת דלק - המדיניות של החברה היא רוטציה של המנהלים בין המתחמים כל חצי שנה לפני שבועים כחלק מסבב הועברתי לתחנה שלא האמנתי שקיים דבר כזה מבחינת סביבת העבודה - במשרד יש ארון תקשורת ובו כל מיני יחידות כוח או שרתים ומודמים אבל מה שהכי מפחיד אותי זה שיש בארון מלבד כול חיבורי החשמל 4 יחידות אל פסק - 3 יחידות בגודל של קופסת מחשב ועוד יחידה בגודל בינוני - המרחק שממקום שולחן העבודה 1.35 מארון הזה
האם המרחק תקין? ניסיתי למקם את שולחן העבודה הכי רחוק וזה המרחק המקסימלי שאפשר לברוח מארון התקשורת הזה.
לציין שהחדר קטן
אני נמצא שם שבועים וחצי שכול יום שהייתי במשרד 5- 3-שעות לסירוגין -שאלת השאלות האם בטווח זמן זה של שבועים נחשפתי לקרינה או שדה מגנטי מסוכןשגרם לנזק . ?
בברכה מאור -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחנת דלק
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009תקנו עוד קטר של רכבת ותכניסו לחדר, זה ממש מתבקש.
ועכשיו ברצינות, סביבת העבודה שלך נראית לי מסוכנת.
אני לא אוהב מה שיש שם: נראה שאתה קרוב מדי למקורות קרינה (שדה מגנטי) חזקים,
בפרט יחידות האלפסק, אבל גם אחרים יוצרים שדה ניכר עד חזק.
יש שם גם הרבה מכשירים, גם חזקים, וגם קרובים.
רצוי מאד למדוד בהקדם האפשרי.
תוכל לקבל ממני בהשאלה מכשיר מדידה.
אם תרצה, אנא תאם טלפונית 035747527.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. ברשותך
ערן12/10/2009א. תודה רבה על התשובה המהירה.
ב. לדעתך טווח מרחק של 2.30 מטר מספיק בטוח מארון התקשורת הזה ?
ג. אני בסהכ שבועיים עובד שם -שהייתי בממוצא 3-5 שעות ביום במשרד יש אפשרות לפגיעה בטווח זמן ככ קצר? מה כול פעם שאני נכנס לחדר לזמן קצוב קצר זה מזיק לי ?
ד.בזמן הזה עד שאשאיל ממך את מכשיר המדידה -בהנחה ש 2.30 מטר לא מספיק מה עלי לעשות כדי לצמצם את החשיפה לקרינה כמובן שהעלתי את הנושא לגורמים נוספים בחברה והם הבטיחו לשלוח בהקדם מומחה לנושא משום מה אני לא רגוע בעניין זה יכל לקחת זמן - ולכן אני רוצה לדעת עד חודש עבודה במרחק 2.30 מ מהארון התקשורת זה מספיק בטוח או שאסור לי בכלל להכנס לחדר הזה ?
תודה רבה על הנכונות לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד"ר זמיר שליט"א14/10/20092.3 מטר זה מספיק, גם ל- UPS (אלפסק). ממומחים שמוזמנים לבדוק, אני קצת חושש, ממה שאומרים לבודק, כשאתה לא שומע. יש לי 3 שאני סומך עליהם בעיניים עצומות.
בכל מקרה, תוכל למדוד בעצמך. השעור להשתמש במכשיר, נמשך 1 דקה, ואז אתה יודע למדוד כמו המומחים. את המכשיר אתה מקבל בהשאלה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. ברשותך
ערן12/10/2009א. תודה רבה על התשובה המהירה.
ב. לדעתך טווח מרחק של 2.30 מטר מספיק בטוח מארון התקשורת הזה ?
ג. אני בסהכ שבועיים עובד שם -שהייתי בממוצא 3-5 שעות ביום במשרד יש אפשרות לפגיעה בטווח זמן ככ קצר? מה כול פעם שאני נכנס לחדר לזמן קצוב קצר זה מזיק לי ?
ד.בזמן הזה עד שאשאיל ממך את מכשיר המדידה -בהנחה ש 2.30 מטר לא מספיק מה עלי לעשות כדי לצמצם את החשיפה לקרינה כמובן שהעלתי את הנושא לגורמים נוספים בחברה והם הבטיחו לשלוח בהקדם מומחה לנושא משום מה אני לא רגוע בעניין זה יכל לקחת זמן - ולכן אני רוצה לדעת עד חודש עבודה במרחק 2.30 מ מהארון התקשורת זה מספיק בטוח או שאסור לי בכלל להכנס לחדר הזה ?
תודה רבה על הנכונות לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)