לד"ר זמיר שליט"א

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר זמיר שליט"א
    ליאת
    14/10/2009

ברצוני לקנות מכשיר למדידת קרינה סלולרית.
    הסיבה היא כי אני נמצאת בשלב כזה בחיי שאני צריכה שהמכשיר יהיה זמין לי כל הזמן,
    מפני שאני ובעלי מחפשים דירה, ואני גם אחפש גן לילד שלי,
    אז חשוב לי כל הזמן למדוד קרינה לפני שאני רוכשת דירה או בוחרת גן לילד.
    אודה לך אם תוכל להמליץ לי על דגם של מכשיר
    ואולי גם להפנות אותי לאיפה שניתן לרכוש אותו.
    אשמח גם לדעת כמה בערך עולה כזה מכשיר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר זמיר שליט"א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר למדידת קרינה סלולרית

ד"ר זמיר שליט"א
    14/10/2009

יש חברה ישראלית, שמוכרת מכשירים כאלה, קולבוקשר 099553111 (יאיר), יפנה אותכם לאתר שלו, וגם ייעץ. המחירים אצלו יותר טובים מהאתרים של החברות.
    ניתן גם לגלוש באתר של חברת alphalab , בדףף הראשון שלהם, יש שם שתי שורות של תמונות, שרואים רק את הראשונה, אז יש לרדת לשורה השנייה. אבל המכשיר שמכרו שנים, PD-METER ולי יש אותו, הוא לא מיוצר יותר, אבל יש להם עדיין סטוק, וגם מכשירים שהם מחדשים. מחיר כזה 320 $, אבל יש לעיתים גם מחירי SALE .
    יש גם מכשיר אחר, אמין, מיוצר באנגליה, שניתן לקנייה באתר הבריטי
    ההפנייה שם היא בעמוד הראשון בתוך מסגרת. המכשיר שלהם נקרא COM, ומראה את רמת הקרינה עם אורות, ירוקים, צהובים ואדומים. אבל יש לשים לב, הם מוכרים גם מכשיר דומה שקורא קרינה מייננת (גייגר), וצריך לקרוא היטב מה זה מה. לישראלי אחד הם שלחו לאחרונה דווקא את הלא נכון. מחיר ה- COM כ- 179 סטרלינג, בזמנו היו מזכירים את שמי לאיש המכירות, היו מקבלים הנחה אבל נדמה לי שהוא עזב... שווה לבדוק לפחות באתר. נדמה לי שיש עכשיו בעיות לקנות אותו מחוץ לאנגליה, אבל צריך לדסקס איתם בדוא"ל
    בכל מקרה שווה לדבר עם יאיר.
    אני לא מקבל אחוזים מהמכירות הנ"ל.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו