מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר זמירליאת15/10/2009
בהמשך להצעתך התקשרתי לט"ל וביקשתי את יאיר,
הוא לא היה אבל בחור בשם משה המליץ לי על שני מכשירים למדידת קרינה סלולרית
ואני מתלבטת בינהם:
1. הוא טוען שהוא מתוצרת אמריקאית הוא מודד:
החל מ 25mV/m = 1.6 ?W/m² ועד 14.8V/m = 58 ?W/m².
מודד את תחום התדרים שבין 100MHz ל- 3GHz.
2. מכשיר דיגיטלי רגיש (הוא צריך להזמין במיוחד)
המכשיר מודד קרינת רדיו ומיקרו בתדרים בין 0.5MHz ועד 3GHz
ובעוצמות שבין 0.001 ל- 2000 µW/cm²
שהוא קצת יותר יקר.
איזה מכשיר אתה ממליץ לי לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודבר נוסף
ליאת15/10/2009אמרתי שתה הפנת אותי והוא אמר שאקבל- 20% הנחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את יכולה לציין בבקשה את העלויות
מאיה15/10/2009האם את יכולה לציין בבקשה את העלויות של המכשירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר נוסף
ד"ר זמיר שליט"א15/10/2009אם מזכירים את שמי, ששלחתי אותך, מקבלים 20% הנחה בקניית מכשיר, ו- 50% הנחה בשכירת מכשיר.
אני לא מקבל אחוזים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שהגבול
רם דישון15/10/2009העליון של המכשיר הראשון הוא 58 מיקרוואט לסנטימטר רבוע, ולא כמו שנכתב.
על פי הנתונים האלו, שניהם מתאימים. קני על פי המלצתו ושיקול הנוחיות במדידה והמחיר. הדיגיטלי אולי יותר מדויק בגלל שהוא מציג את התוצאה בספרות.
במחינה טכנית, שניהם טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרם דישון
ליאת15/10/2009אבל המכשיר הראשון מודד רק מ- 1.6
ולפי מה שהבנתי אתם ממליצים שהקרינה לא תהיה גבוהה מ- 1
אז לא עדיף לקנות מכשיר שמתחיל למדוד מיחידות מידה קטנות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זמיר
ד"ר זמיר שליט"א15/10/2009המכשיר השני הדיגיטלי נראה לי יותר, כי מודד גם פחות מ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע,
אפילו שעולה מעט יותר, זה מה שצריך, כי אני מחשיב 1.0 מיקרוואט לס"מ רבוע,
כסף לחשיפת הציבור, וזה מה שדרשתי בועדת הפנים של הכנסת,
ולאחרונה, בפגישה עם השר להגנת הסביבה.
יש פתגם ישן "בשביל מעט כסף, יש מעט מוסיקה..."
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
"אלוהים נמצא בפרטים הקטנים",
רם דישון15/10/2009אומר הפתגם הידוע.
לו שמתם לב לפרטים הקטנים, הייתם מגלים שהמכשיר הראשון מודד מ-1.6 מיקרוואט למטר רבוע (או זה לפחות מה שכתבת).
זה שווה ערך ל-0.00016 מיקרוואט לסמ"ר. אם הנתון נכון- המכשיר בסדר. אם טעית, ומדובר על 1.6 מיקרווואט לסמ"ר- קני את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)