מישהו מכיר חברה בשם גט-סייפ

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מישהו מכיר חברה בשם גט-סייפ
    חגית
    22/10/2009

שלום לחברים, אני חדשה פה רציתי לדעת האם מישהו יצא לו לבצע בדיקות קרינה של חברת גט-סייפ שמציעה גם אוזניות מיוחדות שמונעות קרינה ?
    אני מעוניינת בבודק קרינה אמין שלא עובד עם חברות הסלולר ויספר לי את המצב האמיתי של הקרינה בבית, יש לי ילדים קטנים שנמצאים כל היום בבית ואני מאוד חוששת מהקרינה,
    אז אודה לכם באם תבדקו באתר הבא ותמליצו לי על בודק מוסמך

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מכירה את גטסייפ

אורית
    23/10/2009

היי חגית אני מכירה את החברה הזו . חבל על הכסף בקשי מדר שליטא מכשיר למדידת קרינ ה ללא עלות הוא ישמח לעזור. אין הרבה אנשים כמותו במדינה שלנו.כל חברות הבדיקה למינהם שולחים בודק מוסמך עם מכשיר ולאחר מכן שולחים לך דוח בדיקה. חבל על הכסף. דר שליטא עזר לי וגם ישנה חברה נוספת שעוזרת במדידת שדה מגנטי ללא עלות. כמדומני הם ממוקמים בראשון לציון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה...

ד"ר זמיר שליט"א
    23/10/2009

תודה על ההמלצה,
    אני ברצון משאיל את המיכשור, אבל לא כל אחד רוצה למדוד קרינה בעצמו,
    וכמו הנ"ל ביקשה לדעת אם המודד אמין.
    אם היא רוצה מודד, אז זהו.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה את גטסייפ

אורית
    23/10/2009

היי חגית אני מכירה את החברה הזו . חבל על הכסף בקשי מדר שליטא מכשיר למדידת קרינ ה ללא עלות הוא ישמח לעזור. אין הרבה אנשים כמותו במדינה שלנו.כל חברות הבדיקה למינהם שולחים בודק מוסמך עם מכשיר ולאחר מכן שולחים לך דוח בדיקה. חבל על הכסף. דר שליטא עזר לי וגם ישנה חברה נוספת שעוזרת במדידת שדה מגנטי ללא עלות. כמדומני הם ממוקמים בראשון לציון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו מכיר...

ד"ר זמיר שליט"א
    23/10/2009

האדם מקובל עלי, אני מכור אותו ואת הציוד שלו, ויש לו גם היתר של משרד איכ"ס.
    הוא אינו משת"פ של החברות הסלולריות.
    בהתאם לתוצאות המדידה, הוא יוכל להמליץ על מיגון, ואם תרצי אמליץ במדור זה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו