מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה במקום עבודתימוקרן28/10/2009
שלום
אני עובד באזור בסיס עין שמר, במרחק של 500 מטר מהמכ"מ של טיל החץ (אורן ירוק).
כמו כן מסביבי, במרחק של כ-3 מטר, יש משדרים של מטוסים שגם קולטים וגם משדרים.
1. האם יש לכם מידע על רמת הקרינה באזור בסיס עין שמר?
2. איך אני יכול לדעת מה רמת הסיכון בה אני נמצא?
הייתי מביא מישהו שיבדוק, אבל אני לא יכול להביא מישהו מבלי שיידעו על כך, שכן מדובר במקום סגור ובטחוני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מידע, קרינה רצחנית, למדוד
ד``ר דני וולף29/10/2009אין לנו מידע. מהמכ"מים יש קרינה רצחנית. הצבא הוא מחוץ לחוק ויש לו רישיון להקרין ולהרוג ואי אפשר לעשות לו כלום.
בכל מקרה אתה חייב למדוד, ובמקרה הזה לא למדוד עצמאי אלא על ידי מומחה. תתקשר עם הד"ר זמיר שליט"א ואל תנצל את טוב ליבו למדוד לבד, כי יש שם קרינות שונות וחייבת להיות מדידה על ידי מומחה.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שליטא שלום. אודה גם לתגובתך.
מוקרן29/10/2009לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת ד"ר שליט"א
ד"ר זמיר שליט"א31/10/2009אוכל להשאיל לך מכשיר אמין למדידה עצמית של הקרינה.
המכשיר קורא רק עוצמת שידור, אך אינו קורא תדרים, לכן במדידה עצמית במקום, לא תעבור על שום חוק או הוראות ביטחון, אלא רק תוודא שלא מקרינים אותך, דהיינו שרמת הקרינה אינה עוברת רמה של 1 מיקרוואט לס"מ רבוע.
לתיאום אנא פנה בטלפון 0357478527
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלת מודד
גיא07/02/2012שלום ד"ר שליטא
ראשית תודה לכם על פורום כל כך עשיר ומעניין!
אשתי עובדת במשרד ומאחוריה ארון חשמל וארון תקשורת שבו מס' ראוטרים, אני מאוד חושש לה מהקרינה האלקט"מ וקרינת התקשורת
האם אוכל להשאיל מכשיר מדידה שיוכל למדוד את 2 סוגי הקרינות
תודה גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובת ד"ר שליט"א.
ד"ר זמיר שליט"א31/10/2009מצדי ניתן להזמין מודד בעל היתר משרד איכ"ס. הבעייה שהמכשירים של רוב המודדים, אינם בנויים לקלוט את תדרי המכ"ם, אלא רק תדרים סלולריים כולל דור 3.
אני קיבלתי לפני ימים ספורים מד קרינה אותו אני משאיל גם כן, והוא מודד את עוצמת הקרינה גם בתדרי מכ"ם, לפחות הנמוכים שבהם, כולל כנראה את זה שבו מדובר. גם אם התדר של מכ"ם זה הועלה, תהיה קריאה, אולי נמוכה מהאמת, אבל בהחלט תיתן אינדיקציה אם יש סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה שהועלתה כאן אינה כה פשוטה.
רם דישון31/10/2009אתה מזכיר גם את אורן ירוק וגם משדרים לתקשורת אוירית. מרחק של 500 מטר מאורן ירוק היא בעייתי.
מכם אורן ירוק פועל בתחום תדרים זהה לזה של הסלולר, כך שהציוד של כל המודדים המוסמכים אמור לקרוא אותו (ראה בויקיפדיה). ישנה בעיה שמכם משדר פולסים קצרים מאד בעוצמה אדירה, ומכשירי המדידה קוראים ערכים ממוצעים, כך שכאן עלולה להיות קריאה לא רלוונטית. אני אינני יודע האם השפעה של פולסים חזקים על גוף האדם זהה לזו של הספק ממוצע זהה. בהערכה ראשונה הייתי אומר שלא, ולכן לאחר מדידה של מודדים בעלי ציוד רגיל יש למדוד גם ערכי שיא של הקרינה, בעזרת ציוד אחר לגמרי.
בקיצור- אתם זקוקים לייעוץ מקצועי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בפולסים יותר מסוכנת לבריאות
ד``ר דני וולף31/10/2009מניסויים בבעלי חיים ובתרביות רקמה, אנחנו יודעים שקרינה בפולסים מסוכנת יותר מקרינה רציפה.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)