מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ע"י מלר"זאילן31/10/2009
בסביבת המגורים שלי התנהלה מלחמה על הסרת מתקני גישה אלחוטיים. בינתיים נטען כי כיבו את החשמל למתקנים ואינם משדרים והנושא עבר להתנצחות משפטית.
נודע לי כי מלר"ז הוזמנו לבצע בדיקה.
בהנחה שאכן נותק החשמל מהאנטנות - מה צריכה להיות תוצאת הבדיקה - אפס קרינה?
כמו כן, הבדיקה תערך בשעות הבוקר - איך נכון לדרוש שתבוצע?
מכיוון שהמתקנים נמצאים על גג גבוה (איני יודע אם תהיה גישה לגג) - האם הבדיקה במכשירי מלר"ז תהיה אפקטיבית מהקרקע, למרגלות הבניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה על ידי מלר"ז
ד"ר זמיר שליט"א31/10/2009רוב הסיכויים שהקרינה שתימדד תהיה נמוכה מאד, מהסיבות הבאות:
1. גם אם האנטנות לא פועלות, תגיע קרינה מאנטנות בסביבה, שלא גילית אותן, או של חוקיות.
2. רוב הסיכויים שאם האנטנות אינן מחוברות לזרם, הן אינן מקרינות, אלא אם חוברו באופן לא חוקי, וכבר היה לנו מקרה כזה, עם אנטנה בחיפה.
3. אנטנות מוצבות על גג גבוה כדי לתת שירות, ולא כדי להקרין עלין (זה צ'ופר מיחוד בשבילך...) כי מבחינת החברה הסלולרית, הקרינה הפוגעת בבתים בסביבה, היא הפסד, ומכוונים שאלומת השידור תהיה צרה כדי שלא תיפגע (עד כמה שאפשר) בבתים בסביבה.
4. אני לא מאמין שאנשי מלר"ז ימדדו למרגלות האנטנה, הם מקצוענים, ואני מכיר אותם. מדידה למרגלות אנטנה אפיינית למשת"פים עם החברות הסלולריות.
5. הקרינה תהיה חלשה רוב הזמן, ורוב הסיכויים בזמן הבדיקה, כי היא תתן מענה לשיחות מזדמנות, שבבוקר יהיו מועטות. אולם -
6. כיום בדור ה- 3 הסלולרי, יש שירותים מוזמנים (אינטרנט, כדורגל, סרטים, שיחות, וכיוב') ואז, אם שכן שלך הזמין שירות, בזמן שיקבל אותו, האנטנה תשדר חזק עד לגמר השירות. קובץ וידאו גדול מקובץ קול, פי בערך 10,000 .
אם תרצה תוכל למדוד את הקרינה לבד, אשאיל לך מכשיר, או תוכל לשכור מכשיר מדידה מחברה, שאמסור לך את נתוניה בטלפון.
כל טוב,
זמיר
035747527.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מלר"ז
אילן06/11/2009אכן הבודק ממלר"ז הסביר לי שאינו בודק קרינה ממגרש למרגלות בניין, אלא מתוך דירות בלבד. מכיוון שמדובר בקצר בתקשורת (מהמשרד שלו לא מסרו לו את פרטי הבדיקה ואת הנסיבות), סוכם שאשיג אישור עבורו לעלות על הגג של אותו בניין כדי לוודא שהאנטנה אינה פעילה.אי לכך, הבדיקה כרגע לא נערכה.
לעצם הבדיקה העצמית שאתה מציע לי לעשות - האם באמצעות המכשיר שאתה מבקש להשאיל לי אוכל לוודא שהאנטנה מנותקת מחשמל ואינה מקרינה (שבכך העניין המרכזי שלי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)