מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נורה פלואורסצנטיתדוב02/11/2009
בעקבות הפרסום שנורות פלואורסצנטיות מזיקות אם יושבים אליהם קרוב.
החלטתי להחליף את מנורת השולחן שלי לנורת ליבון.
קניתי נורה והייתי רוצה לוודא אתכם שהיא אכן נורת ליבון.
הנורה היא נורת OSRAM , אני רואה שמבסיס הנורה משני הצדדים יוצאים לה שני ניצבים וביניהם מחבר חוט , ובין שני הניצבים יש עוד איזה עמוד קטן מזכוכית וממנו גם יוצאים שני חוטים ומתחברים אל אותו חוט על ידי לולאות (זה נראה כאילו שהחוט עובר בין שני הלולאות והלולאות מונחות עליו,אבל לא בטוח כי זה מאוד קטן), כל לולאה בצד אחר של אותו החוט.
האם זאת נורה שניתן לעבוד איתה מאוד קרוב לראש על בסיס יומיומי?
הפרטים שלה:
CONCENTRA
SPOT R80
CONC R80 60
80 230V E27/ES
(ליד הסיפרה ה80 בשורה האחרונה מצד הימין שלה יש עיגול קטן של מעלות שלא מצאתי במקלדת).
כתוב גם שהיא 60W ומשך החיים שלה הוא 1000 שעות.
שמתי עכשיו לב שנראה לי שהחוט בין שני הניצבים הוא חוט מסולסל כמו קפיץ אבל לא בטוח כי זה מאוד קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה בפרטים של הנורה בשורה
דוב02/11/2009התחתונה ה80 זז להתחלה והוא אמור להיות בסוף בצורה הבא:
CONCENTRA
SPOT R80
CONC R80 60
80 230V E27/ES
(כמו כן מצד הימין של הסיפרה 80 בשורה התחתונה יש עיגול קטן של מעלות שלא מצאתי במקלדת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה80 שוב זז להתחלה, לא ברור לי למה
דוב02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו נורת ליבון קלסית.
ד``ר דני וולף02/11/2009נורת פלורסצנט ממרחק 50 ס"מ לא מקרינה, ולא צריך לשים אותה קרוב יותר
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זאת היית נורת שולחן
דוב02/11/2009והייתי חייב לשים אותה קרוב יותר אחרת היה נוצר צל ולא יכולתי לעבוד על השולחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)