קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    ירון
    06/11/2009

שלום,
    אני דיי מוטרד מעניין קרינה שספגתי כתוצאה מצילומי רנטגן וCT שעברתי במהלך חיי.
    בחישוב גס עברתי בסביבות ה-20 צילומי רנטגן אפילו יותר- 2 בפנים, אחד בחזה, אחד בכף יד, בסביבות 15ברגליים ובקרסוליים. אני מתייחס כמובן לכמות הצילומים ולא לכמות הפעמים שהייתי צריך צילום. למשל היום חזרתי ממיון לאחר תאונת קטנוע וצילמו את הרגליים בסביבות 6-8 צילומים. CT קרסול וCT לגב, ומיפוי עצמות אחד. אני כמובן לא מתייחס לאולטרא סאונד ולMRI שעברתי קצת משניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שום בעיה, לסוע על קטנוע מסוכן י

ד``ר דני וולף
    06/11/2009

יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ספק

ירון
    07/11/2009

אין ספק שקטנוע מסוכן אבל שאין ברירה עקב עניין כלכלי אז אין ברירה... מקווה לחסוך ובקרוב להחליף לאוטו.
    אבל אתה אומר שבעיקרון עם כל מה שעברתי אין בעיה? כי עכשיו שנזכרתי נראה לי היו לי עוד כמה צילומי רנטגן שלא החשבתי וזה תאמת דיי מטריד אותי כל הקרינה הזו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

ירון
    09/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו