קרינה מנייד וגידולים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מנייד וגידולים
    עידן
    10/11/2009

יש לי כמה שאלות והן די דחופות:
    1. מה הנזק של אחד שמחזיק את הנייד בידו - האם יכול להיות לו סרטן ביד? האם זה משליך/מקרין/מועבר לאזורים אחרים?
    2. אני טוחן את הסלולרי. מדבר המון ובלי הרף לצערי הרב. לאחרונה אכן החלו לי כאבי ראש קלים ביותר שמעולם ובחיים לא סבלתי:
    א. האם יש פתרון לסרטן מסוג כזה של הסלולרים (ניתוחי ולא מניעתי)?
    ב. האם ניתן לעשות בדיקה MRI ולאבחן זאת?
    ג. האם הקרינה של הבדיקה עדיפה על לא לעשות אחת ולא מסוכנת?
    ד.במידה והתשובה תהיה שלילית - האם עליי לחזור ולבצעה תוך כמה זמן? כי הבנתי שגידולים מתחילים כ20 שנה לאחר השימוש לראשונה... האם זה נכון?
    ה. במידה ואין לי ברירה אלא לדבר עם הסלולרי ללא אוזניות אוויר - האם עדיף להמשיך ולדבר בצד הקבוע או שכדאי לעשות זיג זג (דהיינו לקבל גוש אחד גדול בצד אחד או שני גושים קטנים בשני הצדדים... מוריבידי קצת)

מצטער על השאלות המרובות. זה נובע מכך שהרבה זמן הייתי "באפילה". אינני מבין מדוע העניין לא זועק בכל בית ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מנייד וגידולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבור מיידית לאוזניה,

רם דישון
    10/11/2009

בין אם אזניית אויר או רגילה. אם התסמינים לא יחלפו- שאל שנית.
    על יתר השאלות יענו עמיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך בבדיקות עבור לאוזניות

ד``ר דני וולף
    10/11/2009

ותשכח מהכול. ל- MRI אין קרינה בכלל, אין לך סרטן ואינך צריך לחפש פתרונות, קח אוזניות ולא תצטרך לעשות בדיקות לא עכשיו ולא בעוד 20 שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו