בהריון ומאוד מודאגת-אנא עזרו לי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בהריון ומאוד מודאגת-אנא עזרו לי
    שירלי
    10/11/2009

מתוקף עבודתי בחברת הייטק אני לפעמים נאלצת לשהות בחדר שרתים "server" שעמוס במחשבים+ מחשבי על. אתמול נודע לי שיש לי בעיה בבדיקות בחלבון העוברי במה שקשור למום פתוח במערכת העצבית. ביקשתי שיבצעו בחדר הזה בדיקת מדד של הקרינה האלקטרומגנטית אך הבדיקה טרם בוצעה. אני חוששת מאוד שיש קשר בין הדברים..... האם יש קשר בינהם? אני מאוד מודאגת ואודה לכם אם תוכלו לענות לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין אין שום בעיה ונקווה שלא תהיה

ד``ר דני וולף
    10/11/2009

ראשית, הקשר, או אי הקשר לחדר השרתים כרגע לא מעניין בכלל. קודם כל תדאגי לעובר, ותתרכזי בזה, השאר לא חשוב. שנית, חלבון עוברי הוא רק מדד אחד, ומספיק שלא עשית אותו בזמן, כי טעית בחישוב גיל ההיריון וכבר התשובות תהינה שגויות ולא אמינות.
    שלישית, גם אם החלבון העוברי גבוהה באמת, עדיין זה לא אומר דבר, פרט לכך שאת צריכה להמשיך בכל הבדיקות והמעקבים שיציעו לך, ונקוה שהכול יהיה בסדר.
    אינני מכיר את הנתונים בחדר, אולם אם היית במרחק של 60 ס"מ עד מטר מהמחשבים אני מניח שהקרינה שם זניחה, וגם אם נחשפת לקרינה לזמן קצר נניח כמה דקות עד שעה פעם בשבוע זה לבטח לא גורם לנזק.
    לסיכום: חדר המחשבים כרגע ממש לא מעניין, המשיכי בכל הבדיקות שיציעו לך ותראי שהכול יהיה תקין.
    בברכת בריאות ומזל טוב
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דני

שירלי
    10/11/2009

אני מאוד מודה לך על ההתיחסות וזה הרגיעה אותי במידה מסויימת.תמיד חששתי שיהיו לכך השלכות מאחר והחדר קטן ועמוס שרתים...... היו לי לא מעט נקיפות מצפון.כבר מחר יש לי יעוץ אצל הגנטיקאית להמשך בדיקות.
    חששתי שאם יכול להיות קשר אני לא אוכל לסלוח לעצמי.
    תודה על התשובה המרגיעה
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו