מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ניתן להשיג מכשיר למדידת קרינה?אלי16/11/2009
שלום,
הבנתי שאפשר להשאיל מכשיר למדידת קרינה באופן עצמאי בתשלום נמוך, איך עושים זאת? מה ההבדל בין זה לבין הזמנת מודד קרינה שמוסמך על פי הכתוב באתר משרד התקשורת?
שאלה נוספת, חדר השינה והסלון ליד עמוד חשמל שנראה עם זה מתח נמוך (אם כי יש שלט "לא לטפס, מתח גבוה, סכנת מוות). מישהו אמר לי שבעצם מתח נמוך אומר זרם גבוה או משהו כזה ומכאן שמתח נמוך אפילו מסוכן יותר, אכן כך?
דבר נוסף - לפני 13 שנה שירתתי ביחידה עם מכמ"ים לטווחים ארוכים ושהינו 24 שעות איזה 20 מטר מהמכ"מים במשך שנתיים. בערך פעמיים בשנה בדק לי רופא צבאי את רשתית העין לראות שאין שריטה מהקרינה. האם יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בענין ההשאלה יענה ד"ר שליטא.
רם דישון16/11/2009ליתר השאלות:
1. הכיתוב "מתח גבוה" אינו אומר דבר. מטרתו להתריע ולהזהיר ותו לא. אם תשלח תמונה, ניתן יהיה לדעת בדיוק במה מדובר.
2. לגבי שהיה ליד מכ"מים לטווחים ארוכים- אלו משדרים הספקים אדירים, והשאלה היא היכן ביחס לאונה שהית. מאחר והיום כנראה לא ניתן לדעת זאת, ובהנחה שאתה בריא היום, הייתי מעלה בעתיד את תדירות הבדיקות השגרתיות. מה שהרופא הצבאי בדק הוא כנראה קטרקט, שהוא אחד התוצאות של החימום שיוצרת הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)