כריות ללפטופ

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כריות ללפטופ
    סיוון
    17/11/2009

אני רוצה לקנות כרית מיוחדת שאוכל לשים עליה את הלפטופ כדיי שיהיה לי נוח לעבוד איתו.
    הכרית אמורה למנוע את התחממות הרגליים מהמחשב. השאלה היא אם היא מבודדת קרינה. כשהסתכלתי באתר שבו מוכרים את אותה כרית, צויינו שם הרבה דברים , אבל לא צוין שם אם היא מבודדת את הקרינה.
    אשמח לקבל תשובה בקרוב - כי היא במבצע...:)

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריות ללפטופ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריות ללפטופ

רם דישון
    17/11/2009

המתקן הזה בפירוש אינו מבודד מפני קרינה.
    נקודה נוספת, בשולי הנושא: בזמן עבודה עם מחשב נייד, מומלץ לפתוח את המרווחנים בתחתיתו על מנת לאפשר זרימת אויר טובה יותר. זה משפר את הקירור ומאריך את חיי המחשב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה...

סיוון
    17/11/2009

אגב, מה הנזקים שיכולים להיגרם מחפשיה לקרינה שכזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה כמובן...

סיוון
    17/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריות ללפטופ

ד"ר זמיר שליט"א
    17/11/2009

יפה ענה חברי המלומד רם, אולם יש לי הצעה אחרת:
    להרחיק את הלפטופ מהגוף, פשוט על ידי הוספת מיקלדת קטנה ועכבר קטן. את הלפטופ אפשר לשים על המיטה, אבל על ספר גדול, או למצוא חרסינה גדולה, 40X40 , שמשאירים השיפוצניקים בפינת הרחוב. החרסינה ישרה, ולא סותמת את איוורור הלפטופ.
    זה פיתרון שאני עצמי משתמש כבר שנים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו