יש לי אנטנה סלולרית מול ביתי על גג

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• יש לי אנטנה סלולרית מול ביתי על גג
    בני
    22/11/2009

בניין. בדקתי את הקרינה עם בודק מוסמך והוא אמר לי שבחדר שינה שלי יש קרינה הכי גבוהה שזה 3.04% מהסף הבריאותי של המשרד לאיכות הסביבה שזה21.5 w/cm2 במספרים. שאלתי האם זה בעייתי או שזה בסדר? יש לי חלון גדול וקיר לאותו כיוון האם יש איזה פיתרון להוריד את הקרינה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    22/11/2009

1. יש בעיה עם היחידות. נא רשום במילים. מה שכתוב (שאני מצליח לקרוא) הוא 21.5 וואט לסמ"ר. זה לא הגיוני.
    2. אם כבר, מה שחשוב הוא הסף הסביבתי, וכאן אנחנו כבר ב- 30%.
    3. מה שמעל 1 מיקרוואט לסמ"ר (2% מהסף הסביבתי) לא מוצא חן בעיני.
    4. יש שתי אפשרויות: רדיד מתכתי שקוף על החלון, או רשת מתכתית נגד יתושים. יש מספר חברות שעוסקות בכך.
    5. אם אתה בני מההודעה על אוזנית האויר- נא צור אתי קשר במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כמין אות u לפני ה-w שזה

בני
    22/11/2009

יוצא כך- uw/cm2 21.5 אם זה עוזר? 2 אם אני ממגן את החלון, האם זה מספיק? 3 לא ביררתי לגבי אוזניות .תדה מראש בני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, זה מה שחשבתי. ה-U הוא קיצור של

רם דישון
    22/11/2009

מיקרו. האות m היוונית דומה ל-u.
    הקרינה חזקה מדי לטעמי. פי 20 ממה שהייתי מוכן לקבל.
    מיגון החלון אמור להוריד את הקרינה לערך סביר.
    אני מציע שתפנה לד"ר סטיליאן גלברג מהמשרד להגנת הסביבה, ותשאל אותו אם לדעתו זה סביר. תעמוד על כך שהוא ידרוש מהחברה הסלולרית לסובב את האנטנה כך שאצלך בבית יהיה סביב 1 מיקרוואט לסמ"ר. תן לו את כל הפרטים כמו כתובת, מספר האתר הסלולרי (תמצא באתר של המשרד), מרחק מדויק מהאנטנה, קומה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בני
    22/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו