שקע חשמלי - שאלה נוספת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שקע חשמלי - שאלה נוספת
    יניב
    03/12/2009

נשאל כאן לפני כן האם שקע חשמלי פולט קרינה, ונאמר שלא.
    רציתי לדעת האם שקע חשמלי אליו מחובר תקע של חוט חשמל המחובר למכשיר חשמלי כמו מחשב או מערכת אודיו פולט קרינה כאשר המכשיר החשמלי פעיל?
    כלומר, האם זרם החשמל שזורם דרך השקע פולט קרינה?
    תודה מראש, יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקע חשמלי - שאלה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן,

רם דישון
    03/12/2009

כי הזרם הוא שגורם לשדה המגנטי. עוצמת השדה המגנטי יחסית ישירה לזרם בחוט. הזרם של מחשב או מערכת שמע נמוך מאד, וכך גם השדה המגנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אם אפשר הבהרה

יניב
    03/12/2009

האם במרחק של 10/20 ס"מ מהשקע או מחוט החשמל הקרינה אפסית? אני שואל מכיוון שהשקע היחיד בחדר השינה שלי נמצא קרוב למיקום הראש במיטה ובד"כ אני נרדם עם מוזיקה ברקע,כאשר המערכת נכבית אוטומטית כעבור כשעה.. האם עדיף להמנע מכך? מה המרחק שהיית ממליץ לשמור מהשקע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שהסברתי,

רם דישון
    04/12/2009

לא השקע קורן אלא החוט עם הזרם.
    כאן מדובר על מערכת שמע, בה הזרם נמוך מאד. בנוסף, היא נכבית אוטומטית כעבור שעה. במתווה כזה אין סיכון. הסר דאגה מלבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו