מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה של מוניתדוב04/12/2009
אני נוסע לעבודה במונית. משך הנסיעה היא שעה וחצי לכל כיוון. ככה שיוצא שאני מבלה במונית כשלוש שעות כל פעם שאני נוסע לעבודה.
שמתי לב שהאנטנה של נהג המונית ממוקמת מעל מושב הנוסע הקדמי כך שכשאני יושב שם, מרחק ראשי מאיפה שהאנטה ממוקמת הוא כמה סנימטרים בודדים.
מדובר כמובן על אנטנה שגם משדרת לצורך תקשורת בין המוניות של התחנה, ולא אנטנה שרק קולטת כמו אנטנת רדיו.
האם יש סכנה לשבת במושב הקדמי שליד הנהג, והאם יש סכנה לשבת במושב שמאחורי המושב הקדמי(המושב האחורי מצד ימין).
אנו כמובן מדברים על מונית רגילה ולא מינבוס או טרנזיט.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטורולה של המוניות מקרינה פחות
ד``ר דני וולף04/12/2009מפלאפון, ובכל מקרה לא צריכה להיות בעיה כי הרי רוב הזמן רק קולטים כמעט לא מדברים. ולמה צריך לשים את הראש ליד האנטנה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמים את הראש מתחת לאנטנה
דוב04/12/2009אבל כשיושבים במושב ליד הנהג אז האנטנה נמצאת בדיוק מעל הראש(האנטנה נמצאת על הגג, והראש נמצא כמה סנימטרים מתחת לגג כשאדם יושב במושב הקדמי שליד הנהג), אז יוצא שהראש נמצא מאוד קרוב אל האנטנה.
אז אתה אומר שאם נהג המונית לא מדבר בקשר, אז האנטנה שעל הגג לא משדרת אלא רק קולטת?
תודה על העזרה כי אני די דואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם האנטנה נמצאת מעל לגג אין בעיה
ד``ר דני וולף04/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמים את הראש מתחת לאנטנה
דוב04/12/2009אבל כשיושבים במושב ליד הנהג אז האנטנה נמצאת בדיוק מעל הראש(האנטנה נמצאת על הגג, והראש נמצא כמה סנימטרים מתחת לגג כשאדם יושב במושב הקדמי שליד הנהג), אז יוצא שהראש נמצא מאוד קרוב אל האנטנה.
אז אתה אומר שאם נהג המונית לא מדבר בקשר, אז האנטנה שעל הגג לא משדרת אלא רק קולטת?
תודה על העזרה כי אני די דואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמים את הראש מתחת לאנטנה
תודה על העזרה כי אני די דואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנוסף לכל מה שנאמר כאן,
רם דישון04/12/2009בין האנטנה לבין הנוסעים חוצץ גג מתכתי שמחזיר (ואינו מעביר) את השדה, לכן אינני רואה כאן שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)