מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לפחד מצ'אפחות?דוב14/12/2009
בחור אחד מהעבודה שלי מסתובב עם פלאפון בתוך הכפפה(אנחנו עובדים עם כפפות), ולפעמים ככה יוצא לו להביא לי מידי פעם(אולי פעם ביום) צ'אפחה על הכתף.
עכשיו הבנתי שפלאפון משדר מידי פעם אות מאוד חזק גם שלא מדברים בו.
עכשיו יכול לקרות מצב שבו ברגע שהוא יביא לי את הצ'פחה, הטלפון בדיוק ישדר את האות החזק שלו.
האם זה מסוכן? האם נגרם לי נזק כלשהו ואף המינימלי ביותר מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבתי על זה, לפעמים הוא ככה
דוב14/12/2009מביא לי צ'אפה לא פעם ביום אלא נגיד פעמיים- שלוש ביום.
האם זה מסוכן?האם יכול להגרם לי מזה נזק כלשהו ואף המינימלי ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגזמת, אין שום סיכון.
רם דישון14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם 20 צ'פחות ביום על הכתף
דוב17/12/2009גם 20 צ'פחות ביום על הכתף עם הפלאפון בתוך הכפפה שלו לא מזיקות כללי?
בוודאות? כי אני די חושש מהאות החזק שהפלאפון שולח פעם בכמה דקות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תשובה?
דוב18/12/2009גם 20 צ'פחות ביום על הכתף עם הפלאפון דלוק בתוך הכפפה שלו לא מזיקות כללי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי
מילי19/12/2009טוב אולי די.
נראה לי הצ'אפחות כבר השפיעו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה ללא הקנטות בבקשה?
דוב19/12/2009גם 20 צ'פחות ביום על הכתף עם הפלאפון דלוק בתוך הכפפה שלו לא מזיקות כללי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין כל סיכון!
רם דישון19/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצא מהסרט...
שחר21/12/2009עוד לא הוכח שדיבור רצוף בנייד גורם לנזק, לא כל שכן קרבה מקרית של שניה.
הסיכוי שתקבל דלקת פרקים מהחרדה המתמשכת גדול יותר מהסיכוי שפולס קצרצר של מכשיר נייד יצור רדיקל חופשי בגופך שיגרום למוטאציה ולהתפתחות של בעיה בריאותית.
צא מהסרט. כמו שלחבר שלך אין סרטן בכף היד, לך לא יהיה סרטן בכתף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)