מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדרי צמוד לחדר שנאים של הבנייןא15/12/2009
שלום,לאחרונה הועברתי ממקומי בעבודה לחדר שיש לו קיר משותף עם חדר השנאים של כל הבניין ,מדובר בבניין גדול מאד- לטענת אב הבית בקיר המשותף הוכנסו יריעות עופרת ורק אח"כ בנו את קיר הגבס,ומודד מטעם הבניין מדד את הקרינה בחדר ומצא אותה בתחום המותר,למותר לציין שלא הראו לנו את תוצאות הבדיקה . נכנסתי לחדר השנאים וראיתי שלאורך הקיר המשותף ישנם שנאי ענק בארונות עד התקרה . לאחר ישיבה ממושכת אני מרגיש מעט לחץ באוזן הפונה לקיר ותחושת חום קלה , שאלתי היא האם יש חוק באשר למרחק מחדר כזה ? הרי כל בדיקות המדידה נעשו מתוך אינטרס של הבניין ואני לא סומך עליהן . מה פשר הלחץ שאני חש באוזן הפונה לקיר המשותף אחרי ישיבה ארוכה ? מהם ההשפעות לטווח קצר ?ארוך ? האם המשרד לאיכות הסביבה שולח מודד מטעמו במצבים שיש ניגוד אינטרסים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדרי צמוד לחדר שנאים...
ד"ר זמיר שליט"א15/12/2009ברור שמסתירים ממך את האמת.
תוכל להזמין מודד אמין לירן 0549755777 והוא גם יראה לך מה המכשיר קורא.
יש השפעות לטווח קצר, שחלקן אתה מרגיש.
לטווח ארוך, אני מקווה שלא יגיע, כי אלו מחלות עצבים או סרטן.
אל המשרד לאיכ"ס אל תסמוך.
שווה לך להזמין את המודד הנ"ל. יעלה כסף, אבל הבריאות יותר יקרה.
אם תרצה מודד אחר, מצידי תוכל להזמין. אבל שתדע, המודד המומלץ הנ"ל לא משת"פ.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)