גרנו בדירה מקרינה, מה עושים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גרנו בדירה מקרינה, מה עושים
    ריקי כהן
    19/12/2009

התברר לנו לא מזמן שדירה שגרנו בה שמונה שנים ובה נולדו שני ילדינו סבלה מקרינה אלק' מגנטית גבוהה בשל חיווט לא נכון של החוטים בקירות. בעלי גר בה גם קודם.
    האם כדאי ליזום בדיקות כלשהן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חיווט לא נכון בקירות

ד``ר דני וולף
    19/12/2009

יש רק חיווט מסכל בקווי מתח גבוהה של חברת חשמל, או ארקה לא נכונה ולא טובה. השדה המגנטי לא מושפע מזה רבות, ובכל מקרה בטח שלא בכול הדירה. הייתי אומר שאם אין מקור קרינה חיצוני חזק, אין מקום לדאגה, אולם, רק, ואך ורק, כדי שלא תחיי בחרדות לשארית ימייך הייתי ממליץ למדוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר, מדדו שם אחרי שעזבנו

ריקי כהן
    20/12/2009

והתברר שהייתה קרינה גבוהה מאוד מעל התקן. יש לי כאמור שני ילדים קטנים. האם היית ממליץ להיבדק? לנו נאמר שהחיווט בתוך הקירות היה לא תקין, אבל אני לא מבינה בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיבדק אצל מי? לבדוק מה?

שחר
    20/12/2009

מה בדיוק אתה רוצה לבדוק ואצל מי את רוצה להיבדק?
    חוץ מחרדה (כנראה מיותרת) את חשה בסימפטומים של מחלה או חוסר תפקוד?
    גשי לרופא משפחה לבדיקה כללית. בצעי בדיקות מעבדה (דם, שתן וכיו'ב). אם הכל תקין אז הכל תקין. גם במקרה הבלתי סביר שהחשיפה לשדה האלקטרומגנטי (לא "קרינה", מונח שגוי ומטעה!) איתחלה בעיה בריאותית (וכאמור הסיכוי לכך זעיר) התוצאות, אם בכלל, יורגשו רק בעוד שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם כל מה שאמר שחר

ד``ר דני וולף
    21/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו