מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פילר חשמלייניב22/12/2009
שלום
בסמוך לביתי העתידי ( מטר מהגדר בחזית) מקימים פילר חשמלי ( ראו תמונה מצ"ב ) .
האם יש קרינה מפילר כזה שהיא מסוכנת ? באיזה מרחק אסור לשהות לידו ?
מה החוק בעניין הקמת פילר כזה בעניין מיגון ,מרחק מהבית וכו' .ראיתי שיש תקנות של חוק הקריה המיינינת אבל לא הצלחתי להבין מה הנוסחא שתקפה לפילר .
בנוסף, הפילר פונה לכיוון הבית שלי בעוד שהבטון המכסה אותו לכיוון הכביש ( הפוך ממה שראיתי במקומות אחרים ) .
אודה לעזרתכם , אני חושש מאוד מהקרינה של הפילר .
תודה,
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יניב22/12/2009מדובר בפילר חשמלי שכונתי ולא פילר פרטי שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילרים כאלו 5 מטרים בטוח אולם עדיף
ד``ר דני וולף23/12/2009כמובן למדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי 5 מטרים
יניב23/12/2009זה מטר מהגדר. לא מסוכם שהילדים שלי ישחקו בערב או בשבת בסמוך לזה בתוך ביתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק חשיפה ממושכת מסוכנת
ד``ר דני וולף23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקיות
יניב24/12/2009האם אין חוק או תקנות שאמורות למנוע מהם להתקין פילר כזה בחזית הבית ?
קראתי, למשל, שמשרד החינוך הוציא המלצות לא להתקין פילרים במרחק 6 מטרים מכיתות לימוד .
תודה על התשובות ,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקיות
ד"ר זמיר שליט"א24/12/2009הוראות הבטיחות של משרד החינוך אינן חוק, וגם איני בטוח שהן מיושמות בכל מקום. אני הכנסתי להוראות אלו שלא יהיה שדה מגנטי שמגיע לגדר בית הספר כשהוא עולה על 1 מיליגאוס. אני לא בטוח שגם זה מיושם בכל מקום, אבל 6 מטרים זה בטיחותי בהחלט.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
ד"ר זמיר שליט"א24/12/2009רואים שהפילר שכונתי, כפי שעניתי, גם 1 מטר מספיק, ואם אתה שומר 5 מטרים ממנו, כפי שיעץ ידידי המלומד הד"ר וולף, אתה בטוח לחלוטין.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילר חשמלי
ד"ר זמיר שליט"א24/12/2009במרחק 1 מטר, הקרינה (שדה מגנטי) כבר דועכת עד לרקע, כולל בצד המכוסה בבטון. שדה מגנטי עובר בטון כמו אוויר. עד לבית שלך אין סיכוי שיגיע שדה מגנוטי זה.
אל תתנחל לייד הפילר, לא לעמוד ולדבר שם, אפשר למצוא מקום מרוחק יותר.
יש תקנות קרינה בלתי מייננת, שהיתה לי הזכות להשתתף בניסוחן. את הנוסחא שיש שם איני זוכר כרגע, ובנושא זה מן הראוי לשאול את ידידי המלומד, המהנדס המומחה שלנו רם דישון, באתר זה.
הסר דאגה מליבך,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימת קרינה בגב הפילר
יניב20/04/2015שלום,
אני מעוניין למגן את צידו האחורי של פילר חברת חשמל, אשר מוצב בתוך תחום המגרש.
במרחק כ 4.5 מטר מקו הבית. (גב הפילר פונה לבית).
מה המיגון הנדרש כדי לחסום את הקרינה ? (האם רשת ברזל, מריחת חומר כלשהו?).
שעוני החשמל טרם הותקנו כך שיש לי גישה גם לצידו הפנימי של הפילר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסימת קרינה בגב הפילר - תגובה
רם דישון20/04/2015התקשר עם חברה מסחרית שמתמחה בנושא. מדובר בעטיפה של כל הפילר בלוחות של מתכת מיוחדת- הוצאה לא זניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש פתרון פשוט וזול ?
יניב20/04/2015כפי שציינתי - אולי יש חומר מבודד קרינה שניתן למרוח בגב הפילר , או רשת ברזל בעובי מסויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש פתרון פשוט וזול ? - תגובה
רם דישון21/04/2015לא יעזור- אין חומר כזה לתדר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)