מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממסכי טלויזיהאנונימית27/12/2009
נהנה לקרוא את הערותיכם השונות בפורום ואף למד לא מעט
אודה על התייחסותכם לנושא, במידת האפשר
1. סוג הקרינה
2. פרמטרים שמשפיעים על הקרינה (סוג המסך - LCD / פלזמה / טלויזיה מהדור הישן), קשר לגודל המסך ? גורמים אחרים ?
3. דרכים לצמצם את החשיפה - מרחק מומלץ / אחר וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אלקטרומגנטית. 60 ס"מ מספיק
ד``ר דני וולף28/12/2009מסכי LCD, פלסמה קרינה בתדירות ביתית חלשה מאוד במרחק 60 ס"מ זניחה, עיקר הקרינה לא מהמסך אלא מהחלקים האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את החישוב
אריאלה28/12/2009דבר ראשון לא הבנתי את החישוב של ישיבה מול מחשב נייד המחובר לרשת על חוטית- אם זה פי 100 יותר מאנטנה סלולרית זה אמור להיות מאוד מאוד מסוכן לא? ואם זה כל כך מסוכן אז אסור בכלל לעבוד באופן כזה? או שלא הבנתי נכון?
ארלה נוספת: יש לי מכשיר מדידה RF Field Strength Meter שהסקאלה שלו זה מיקרוואט לס"מ בריבוע - אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בו, כשאני מצמידה אותו לטלפון הסלולארי בזמן שימוש הוא מראה בין 0.5 ל - 5.0 באופן משתנה (בד"כ סביב 1.0) - מה זה אומר? האם זה בתקן הבטוח? כשאמרתם ש 2.4 הורס DNA הכוונה היא ל - 2.4 בטווח הזה או שזה מיליוואט וזה מיקרוואט?
תודה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון28/12/2009יש בשאלתך הרבה אי-הבנות:
1. לא ניתן לומר שמחשב נייד הינו פי 100 מאנטנה סלולרית. תלוי במרחקים. מחשב נייד המחובר ברשת אלחוטית משדר, אבל במרחק של 60 ס"מ ממנו הקרינה יורדת לערך בטוח.
2. אינני יודע לאיזה מכשיר הכוונה, אבל מן הסתם רשום עליו אילו יחידות הוא מציג. כשאנו מדברים על "בטוח", הכוונה היא לזמן ממושך. טלפון נייד בזמן שיחה יוצר קרינה רבה, מעל הערך הבטוח, ולכן אנו מטיפים לקצר בשיחות ולהשתמש באוזניה. גם כאן אם משתמשים באוזניה ומחזיקים את הטלפון רחוק מהגוף, הקרינה המגעיה לגוף יורדת לערך בטוח.
3. הספק השידור של טלפון בזמן שיחה משתנה כל הזמן. זה נורמלי. הערכים תלויים במרחק מהאנטנה של הטלפון- תוכלי לראות את השינוי אם תתרחקי ותתקרבי אליו.
4. 2.4 מיקרוואט לסמ"ר במשך מספר שעות גרם לשבירת מולקולה של DNA. אכן כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

