הניתן לשנות ערכים שנמדדים של קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הניתן לשנות ערכים שנמדדים של קרינה
    יהודית
    29/12/2009

נתקלתי בבעיות של קרינה ואפילו השאלתי מכשיר לשם מדידה שלהם, לאחר שראיתי רמות גהוהות התלוננתי אצל חברות הסלוללר ששלחו נציג מטעמם שבדק וטען באוזניי שהרמות אצלי בבית נמוכות מהרגיל !!!!

האם יתכן שחברות הסלולר משחקות עם הערכים כך שמגיעים מודדים הם מורידות את הערכים או שהמודדים משתפים פעולה איתם ?

האם יש מודד שאתם יכולים להמליץ עליו שניתן לסמוך על המדידות שלו ולא לפחד שמרמים אותי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה בדיוק מדדת?

שחר
    29/12/2009

המכשיר ששאלת מודד כל מיני סוגים של שדות אלקטרומגנטיים (לא קרינה. בכלל לא מדובר פה בקרינה וזה מונח שגוי, מטעה ומגמתי), לא בהכרח את עוצמת השדה המגנטי של אנטנת המפעיל הסלולרי.
    יכול בהחלט להיות שעוצמת השדה של המפעיל בביתך נמוכה (בגלל מרחק מהאנטנה או בגלל הפרעות/מיסוך) אבל שבביתך ישנם שדות אחרים שמשפיעים על המדידה: למשל רשת אלחוטית, למשל טלפון אלחוטי, למשל חיווט חשמלי או חימום תת רצפתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של יהודית

ד"ר זמיר שליט"א
    30/12/2009

לא כתבת איזה ערכים מדדו אצלך, ומי מדד. האם קיבלת דו"ח ?
    אם קיבלת אנא שלחי לי אותו בדוא"ל הפרטי שלי.

באשר למודד שאפשר לסמוך עליו, אין אפשרות לפירסןמת במסגרת הפורום.
    אנא כתבי לי דוא"ל ואשלח שמות של שלושה מודדים ישרים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו