מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מגב מקרר ותנורסיגי07/01/2010
שלום, אנחנו מתכננים בית, והאדריכלית הציעה למקם את המקרר והתנור ברהיט שמאחוריו מתוכננת פינת טלויזיה, בלי הפרדה של קיר כלשהו אלא רק עץ. המרחק בין גב המקרר לספת הישיבה עצמה יהיה 3 וחצי מטרים. האם יש חשש לקרינה לכיוון פינת הטלויזיה? האם עדיף למקם את המקרר והתנורים ליד קיר, או שאין לכך משמעות? קראתי במאמר כלשהו לא למקם מכשירים אלו אפילו ליד קיר שישנים מאחוריו, האם זה נכון? אודה לתשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם המרחק בין המכשיירים לפינת הישיבה
רם דישון07/01/2010הוא 3.5 מטר- אינני רואה כל בעיה. מאידך, דאג להרחיק את המקרר מהתנור (ראה בהוראות ההתקנה של המקרר, הממליצות להרחיק אותו ממקור חום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא קרינה מגב מקרר
א02/08/2010שלום!
גם אני מנסה לתכנן מטבח וחדר, המקרר אמור להשען על קיר של חדר העבודה
ואני או ביתי אמורות לעבוד על שולחן שנשען מצידו השני של הקיר, כלומר נשב הרבה
במרחק חצי מטר מאותו קיר עליו בצידו השני בדיוק עומד המקרר.
האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא קרינה מגב מקרר
א02/08/2010שלום!
גם אני מנסה לתכנן מטבח וחדר, המקרר אמור להשען על קיר של חדר העבודה
ואני או ביתי אמורות לעבוד על שולחן שנשען מצידו השני של הקיר, כלומר נשב הרבה
במרחק חצי מטר מאותו קיר עליו בצידו השני בדיוק עומד המקרר.
האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חצי מטר הוא מרחק תקין.
רם דישון02/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)