מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש במחשב נייד בהריוןמיה11/01/2010
שלום!
אני סטודנטית ואישי קנה לי מחשב נייד של LG , מסך 10 אינץ' לצורך לימודים.
אני נמצאת בחודש רביעי להריון.
אני משתמשת בו רק כשהוא לא מחובר למטען ולא שמה אותו על הברכיים.
האם יש עוד אמצעי זהירות שעלי לנקוט? האם זה בטוח בכלל להשתמש במחשב כזה בזמן הריון?
האם יכול להגרם נזק לעובר?
והאם עכבר ליייזר על חוטי פולט קרינה מסוכנת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
מיה11/01/2010במחשב הנייח בבית יש ראוטר של בזק עם אנטנה, ממנו אני קולטת אינטרנט אל חוטי למחשב הנייד.
האם יש סכנה בלהיות קרובה לראוטר הזה אם אני עובדת במחשב הנייח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
ד"ר זמיר שליט"א11/01/2010קרינת הראוטר (בעברית תקנית: נתב) דועכת עד ל- 60 ס"מ, לרמת הרקע, כך שבמרחק זה אינה מסוכנת.
טוב ששאלת ביחס למחשב המחברת,, כי כאשר הוא משדר, הוא מקרין, ואת חייבת להתרחק ממנו לפחות 60 ס"מ, ראי הערתי על מיקלדת נוספת, קטנה וקומפקטית, ועכבר רגיל.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוש במחשב נייד בהריון
ד"ר זמיר שליט"א11/01/2010מחשב זה מייצר שדה מגנטי חלש ולא מסוכן.
אני ממליץ בכל זאת, להרחיק את המחשב והמטען (המייצר שדה מגנטי חזק) מהגוף בכל מקרה.
אני עצמי משתמש במקלדת קטנה נוספת, ובעכבר רגיל, אפילו שאיני בהריון.
השורה האחרונה: המרחק קובע.
עכבר אלחוטי אינו גורם שום נזק.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מיה11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)