אנטנה סלולרית ומערכת אזעקה ביתית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית ומערכת אזעקה ביתית
    חגית
    11/01/2010

שלום
    יש לי 2 שאלות
    1) אני גרה במרחק של כ-150 מטר מאנטנה סלולרית. עשיתי בדיקת קרינה ויצאו ערכים בין פחות מ-0.1 ל-0.1. אני נרגעתי אחרי הבדיקה הזו אבל קראתי היום בפורום שלכם שיש עליה בשכיחות של סרטן סביב אנטנות במרחק של פחות מ-200 מטר גם אם עוצמת קרינה היא נמוכה מ-0.3
    התשובה הזאת הכניסה אותי ללחץ כי הייתי בטוחה שאני מוגנת.
    יש משהו נוסף מלבד הקרינה שאפשר למדוד שמעלה את שכיחות הסרטן בקרבה לאנטנה?
    2) אנחנו רוצים להתקין בבית מערכת אזעקה. רציתי להתייעץ אם יש בעיית קרינה מהגלאים השונים ואם צריך להרחיק ילדים מחלונות שמוגנים על ידי גלאי קרן, או נפח?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית, לא תזיק. גלאים אין

ד``ר דני וולף
    11/01/2010

האנטנה הסלולרית במרחק של 150 מטרים בעוצמת קרינה של 0.1 תהיה רגועה, אין בעיה.
    קרינה מגלאים זניחה לא מסוכנת, גם לא אם עוברים לידה במשך כמה דקות ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת

חגית
    11/01/2010

תודה רבה לך על תשובתך המהירה
    בענין האזעקה - אנחנו מתכוונים להפעיל אותה במהלך כל הלילה. אפשר שילד ישן מתחת לחלון שמוגן על ידי חיישנים וגלאי קרן במהלך כל הלילה כ-9 שעות כל יום?
    מדובר באזעקה קווית ולא אלחוטית.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיישן וגלאי קרן

רם דישון
    11/01/2010

אינם מסוכנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו