אנטנות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות
    יוכבד
    18/01/2010

שלום למומחים,

בדקתי במפה של משרד איכות הסביבה, מצאתי שיש סביב מקום עבודתי 8 אנטנות. אחת במרחק 120 מטר והשאר 40-80 מטר, יש אנטנות עוקץ, תורן וזעיר פנימית, ראיתי שלכולן היתרים ועוצמת הקרינה שנמדדה (לא ברור לי איפה ובאיזה מרחק?) בין 0.4-35 ???
    בקיצור אינני מבינה בזה הרבה אבל זה מפחיד אותי במיוחד לאור העובדה ששלושה עובדים לקו בשנתיים האחרונות בסרטן.
    אשמח לקריאת כיוון, איך אני ממשיכה לבדוק מכאן ומה אפשר לעשות? האם יש גוף רשמי שאפשר לפנות אליו וייתן נתונים לגבי הסיכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטוב ביותר הוא למדוד.

רם דישון
    18/01/2010

תאמי השאלת מכשיר מדידה עם ד"ר שליטא. לאור התוצאות- נראה איך להמשיך.
    בלתי סביר שיש איזשהו קשר בין האנטנות למקרי הסרטן במקום העבודה. סרטן מתפתח לאחר תקופה הרבה יותר ארוכה של חשיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות

ד"ר זמיר שליט"א
    18/01/2010

בקשי מהמשרד להגנת הסביבה 026495869 (שלוחה: הממונה על פניות הציבור), את סקר הבטיחות לכל אנטנה.
    את צריכה להודיע באיזה כתובת נמצאת כל אנטנה.
    תקבלי את זה בדוא"ל, ותשלחי אלי בהקדם.
    אני אבדוק ואעביר לעמיתי רם דישון, לבדיקה מפורטת יותר.
    אם יהיה צורך במדידה, וכנראה שכן, אשאיל לך מכשיר למדידה עצמית.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו