מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנותיוכבד18/01/2010
שלום למומחים,
בדקתי במפה של משרד איכות הסביבה, מצאתי שיש סביב מקום עבודתי 8 אנטנות. אחת במרחק 120 מטר והשאר 40-80 מטר, יש אנטנות עוקץ, תורן וזעיר פנימית, ראיתי שלכולן היתרים ועוצמת הקרינה שנמדדה (לא ברור לי איפה ובאיזה מרחק?) בין 0.4-35 ???
בקיצור אינני מבינה בזה הרבה אבל זה מפחיד אותי במיוחד לאור העובדה ששלושה עובדים לקו בשנתיים האחרונות בסרטן.
אשמח לקריאת כיוון, איך אני ממשיכה לבדוק מכאן ומה אפשר לעשות? האם יש גוף רשמי שאפשר לפנות אליו וייתן נתונים לגבי הסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון18/01/2010תאמי השאלת מכשיר מדידה עם ד"ר שליטא. לאור התוצאות- נראה איך להמשיך.
בלתי סביר שיש איזשהו קשר בין האנטנות למקרי הסרטן במקום העבודה. סרטן מתפתח לאחר תקופה הרבה יותר ארוכה של חשיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנות
ד"ר זמיר שליט"א18/01/2010בקשי מהמשרד להגנת הסביבה 026495869 (שלוחה: הממונה על פניות הציבור), את סקר הבטיחות לכל אנטנה.
את צריכה להודיע באיזה כתובת נמצאת כל אנטנה.
תקבלי את זה בדוא"ל, ותשלחי אלי בהקדם.
אני אבדוק ואעביר לעמיתי רם דישון, לבדיקה מפורטת יותר.
אם יהיה צורך במדידה, וכנראה שכן, אשאיל לך מכשיר למדידה עצמית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)