מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

רם דישון
- קרינה בממ"דיוליה19/01/2010
שלום, ותודה על עבודת הקודש שלכם במסגרת הפורום ובכלל.
שאלתי: משרד שלי ממוקם בתוך ממ"ד עם חלון שנפתח לתוך מחסן גדול שבו אין חלונות, ודלת כניסה למחסן ממוקמת בקצה נגדי של מחסן (כלומר אין חלון לאויר צח שיוצא מממ"ד). יש מיזוג למשרד. מדובר במחסן שנבנה לפני מספר שנים.
אני מבינה שיש בעיה עם פליטת גז רדיואקטיבי מקירות.
איך אפשר לבדוק האם מתאים להמצאות אדם ביום יום ואילו אמצעים יש להוסיף כדי שיהיה שמיש?
ושאלה נוספת: האם יש קרינה מטלפון אלחוטי ביתי והאם היא פחותה או שווה לקרינה מטלפון נייד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הממד בקומת קרקע או מרתף
ד``ר דני וולף20/01/2010אם הממ"ד לא בקומת קרקע או מרתף, אין בעיה של רדון, והאיוורור לא כל כך יעזור. אם הממ"ד חדש אני מקווה שאין מקירותיו קרינה חזקה.
קרינת טלפון אלחוטי בבית, טלפון DECT היא כמו פלאפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)