מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מראוטרקתרין רצוני21/01/2010
יש לי 3 מחשבים בבית ב2 קומות, ומגבר של פלאפון ( כדי לשמוע יותר טוב שיחות נייד בבית) עם מערכת על חוטית.האם יכול להיות שיש קרינה לא בריאה לאדם? כי המורה שלי למחשבים שבאה להדריך אותי , התלוננה על כאבי ראש עזים שלא עברו במשך היום ( למרות שנשארה רק שעה). היא סיפרה שזה קורה לה תמיד באזור שיש בו ראוטר אלחוטי. האם יש קרינה וכדאי להביא איש מקצוע מתאים שיבדוק ( אם כן האם אתה מכיר אדם אמין שכזה?). אולי אפשר לבטל את האלחוטיות?
תודה על תשובתך כי אני נשארתי קצת מבולבלת מכל העניין. בעלי טוען שזה לא רציני ושהמיקרוגל יותר מסוכן מזה.
בתודה מראש,
קתרין רצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר קרינה זניחה
ד``ר דני וולף21/01/2010אני לא מאמין שכאבי הראש הם בגלל ראוטר. אפשר לבטל את האלחוטי, אפשר גם לקנות ראוטר קוי בלבד בשליש מחיר.
מגבר פלאפון - עלול להקרין, הייתי מוותר עליו, ואם אין קליטה טובה בבית, עושה עקוב אחרי לטלפון קוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נא צרי אתי קשר
רם דישון21/01/2010במייל או בטלפון על פי הנתונים בראש הדף. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)