קרינה מראוטר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מראוטר
    קתרין רצוני
    21/01/2010

יש לי 3 מחשבים בבית ב2 קומות, ומגבר של פלאפון ( כדי לשמוע יותר טוב שיחות נייד בבית) עם מערכת על חוטית.האם יכול להיות שיש קרינה לא בריאה לאדם? כי המורה שלי למחשבים שבאה להדריך אותי , התלוננה על כאבי ראש עזים שלא עברו במשך היום ( למרות שנשארה רק שעה). היא סיפרה שזה קורה לה תמיד באזור שיש בו ראוטר אלחוטי. האם יש קרינה וכדאי להביא איש מקצוע מתאים שיבדוק ( אם כן האם אתה מכיר אדם אמין שכזה?). אולי אפשר לבטל את האלחוטיות?
    תודה על תשובתך כי אני נשארתי קצת מבולבלת מכל העניין. בעלי טוען שזה לא רציני ושהמיקרוגל יותר מסוכן מזה.
    בתודה מראש,
    קתרין רצוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מראוטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוטר קרינה זניחה

ד``ר דני וולף
    21/01/2010

אני לא מאמין שכאבי הראש הם בגלל ראוטר. אפשר לבטל את האלחוטי, אפשר גם לקנות ראוטר קוי בלבד בשליש מחיר.
    מגבר פלאפון - עלול להקרין, הייתי מוותר עליו, ואם אין קליטה טובה בבית, עושה עקוב אחרי לטלפון קוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא צרי אתי קשר

רם דישון
    21/01/2010

במייל או בטלפון על פי הנתונים בראש הדף. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו