מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה של אוזניות אלחוטיותשי28/01/2010
היי
רציתי לשאול האם יש קרינה מסוכנת ואם בכלל מאזניות אלחוטיות שעובדות
בשידור FM , באינפרא אדום ובRF
השימוש שלי באזניה כמובן יהיה ארוך וממושך ( סרטים וכו')
תודה רבה
שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
שי28/01/2010אשמח אם תוכל בבקשה להגיד לי גם מה עדיף מבחינת קרינה
תודה רבה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיחידות והגלים לא ברורים, וגם מטרת
ד``ר דני וולף29/01/2010השימוש של האוזניות לא ברורה, האם לטלפון אלחוטי, האם לטלפון קווי, האם למחשב, או למוסיקה. בכל מקרה, אם אתה מתכוון להשתמש באוזניות למטרות שהם לא פלאפון, אוזניות אינפרא אדום הן הטובות, אוזניות RF (שהן גם FMׂ) כמו בלוטוס מקרינות קרינה חלשה בתדר רדיו ולאורך זמן הן מסוכנות, ואין להשאירן למשך שעות בתוך האוזן, שם הקרינה נלכדת היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת IR
שי31/01/2010היי
השימוש שלי באזניות הם למטרת סרטים , מוזיקה מהמחשב ומהטלויזיה .
ירדתי מהאזניות RF , אבל רציתי לדעת איך יכול להיות שבאינפרא אדום אין קרינה מזיקה לטווח ארוך .
אני יודע שיש מושג כזה קרינה של אינפרא אדום שמגיעה מהשמש והיא כן מזיקה .
תודה רבה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת IR
ד"ר זמיר שליט"א31/01/2010קרינת תת אדום, אתה יכול לחוש, היא למעשה קרינת אור בלתי נראה, כשעוצמתה עולה היא מחממת, ואתה מרגיש את זה..
כל עוד אינך מרגיש חום, אתה רחוק מאד מבעייה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת IR
שי31/01/2010היי
ירדתי מהאזניות RF , אבל רציתי לדעת איך יכול להיות שבאינפרא אדום אין קרינה מזיקה לטווח ארוך .
תודה רבה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת IR
שי31/01/2010היי
תודה רבה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על הכפילות - שאלה נוספת .
שי31/01/2010אני מצטער על הכפילות של ההודעה הקודמת - היה לי בעיה בדף האינטרנט
רציתי לשאול שאלה נוספת לגבי ראוטר אלחוטי תקן 802.11.g
עוצמת השידור שלו היא בערך 17dbm כלומר 50mW .
העוצמה הזאת לא מספיקה על מנת לגרום לקרינה מסוכנת לטווח ארוך ???
תודה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על הכפילות
ד"ר זמיר שליט"א31/01/2010קרינת ראוטר (נתב) אלחוטי, אינה מסוכנת ממרחק 60 ס"מ ויותר, כפי שכתבנו באתר זה כבר מאות פעמים.
זמן החשיפה חשוב. לכן לטווח ארוך, כל גורם אפילו חלש, מצטרף לנזק הכללי מכל הגורמים,
אבל משקלו הכללי בתוכם, קטן..
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממחשב נייד
שי31/01/2010האם המחשב נייד קורן כאשר היחידה האלחוטית כבויה ? ואם כן האם קרינה זו מסוכנת לטווח ארוך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)