שלום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום
    דן
    31/01/2010

יש לנו במרפסת, ארון מתגים וליד הארון מעיין קופסה,שמצטער על הבורות אבל אין לי מושג מה זה, זה קופסה עם מלא חוטים מחוברים (של צודקביץ') עכשיו הבעיה היא שהשירותים למטה נמצאים בקיר משותף לארון ואני חושש שמא נחשפתי להמון קרינה מזיקה, אם כי אנו גרים פה כבר כ10 שנים ולא הרגשתי משהו מיוחד. בכל אופן אני משתדל לא ללכת לשם (יש לנו עוד שירותים) אבל רציתי לדעת למרות שאני לא ממש יודע מה הקופסה הזו עושה (אני יכול לשאול). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייתכן שהקופסה היא בכלל לתקשורת

ד``ר דני וולף
    01/02/2010

וגם כך מחשמל ביתי מרחק של 60 ס"מ בדרך כלל אמור להספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל אין 60 ס"מ. זו בדיוק הבעיה..

דן
    06/02/2010

הקופסאות (יש 2) נמצאות בקיר משותף עם השירותים כך שאם מישהו עומד מול המראה הוא למעשה "בתוך" הקופסאות הללו (מרחק 10 ס"מ אם לא מחשיבים את הקיר כבולם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחר והשהיה בשירותים היא קצרה,

רם דישון
    06/02/2010

לא נראה לי שיש בזה סיכון ולו הקטן ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו