שאלה חשובה לגבי קרינה מקו מתח עליון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי קרינה מקו מתח עליון
    מעיין
    01/02/2010

רציתי לדעת איך לאחר בדיקה בחדרי הבית עם מכשיר מדידה מצאתי שני תוצאות אחת של 1.8 מילגאוס והשנייה 2 מילגאוס המרפסת שלי והחדרים פונים חזיתית לקו מתח עליון שנמצא כ 30 מטר ממולי איך אפשר להסביר את התוצאות הנורמליות והתקינות שקיבלתי?
    יש לציין שבוודאות המכשיר מכויל ותקין ואת הבדיקה ביצע חבר ותיק שלי שעובד במשרד איכות הסביבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השדה המגנטי משתנה בכל רגע

ד``ר דני וולף
    02/02/2010

תלוי מגורמים רבים. האם אתה בטוח שאתה מדבר על קו מתח עליון??? או קו מתח גבוהה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי קרינה ממתח עליון

מעיין
    02/02/2010

כן בוודאות על קו מתח עליון 161 איך אפשר לסביר את הנתונים יכול להיות שלמרות שהמרחק הוא 30 מטר התקבלו תוצאות תקינות יש לציין שזה קו מתח שעובר על גבי רחוב ענקי באשקלון שמצדדיו יש מאות בתים ומספר רב של מוסדות חינוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפנה את השאלה למהנדס רם דישון

ד``ר דני וולף
    03/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

רם דישון
    03/02/2010

אני מבקש לצרף תמונה של העמוד על מנת לדעת באיזה מתח מדובר.
    למה אסור לקבל תוצאות תקינות? 30 מטר אמורים להספיק (גם אם זה מתח של 161 ק"ו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו