מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה בתחבורה ציבוריתאיתי04/02/2010
אני סטודנט ואני נוסע כ5 פעמים בשבוע בתחבורה ציבורית.
דרך הפורום שלכם התוודעתי לסכנה שבשיחה בטלפון סלולרי.
שמתי לב שיוצא לי די הרבה לשבת ליד אדם באוטובוס שמדבר בטלפון הסלולרי שלו.
כלומר, יוצא שאני יושב ליד אדם שמדבר בטלפון הסלולרי שלו סדר גודל של 17 דקות לכל יום נסיעה.
המרחק בין ראשי למכשיר שלו הוא קצת יותר גדול מ21 סנטימטר.
האם נשקפת לי סכנה כלשהי מכך ולו הכי קטנה ביותר?
האם יכול להגרם לי מזה נזק ולו הקטן ביותר למוח או כיוצא בזה?
אולי שווה להשקיע ולקנות אוטו או משהו בסיגנון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך להיסחף,
רם דישון04/02/2010רק להתרחק ממנו 50 ס"מ ומעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק חצי מטר
איתי04/02/2010מכל אדם שמדבר בפלאפון שלו באוטובוס?
זה די נשמע בלתי אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לצורך העניין
איתי04/02/2010אסע במוניות ספיישל ללימודים ורק יום אחד בשבוע אסע באוטובוס ככה שארד לחשיפה של 17 דקות ישיבה במרחק של 20 סנטימטר ליד אדם שמדבר בטלפון הסלולרי שלו.
האם זה יספיק כדי להבטיח לחלוטין שלא יגרם לי נזק ולו הקטן ביותר למוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהיית ממליץ לי לעבור לחלוטין
איתי04/02/2010לנסיעות במוניות ללימודים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראה תשובתי הראשונה.
רם דישון06/02/2010רק זה שיושב לידך נמצא במרחק קטן ממך; כל היתר רחוקים דיים. די אם תבקש ממנו להסיט את הנייד לאוזן השניה, או לשבת ליד מישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, לעתים לא נעים לי לבקש
איתי06/02/2010מהאדם שיושב ליידי לדבר באוזן השניה. זה יפריע לשיחתו ויכול לגרום לעימות.
השאלה שלי אם חשיפה של 17 דקות פעם שבוע במרחק של למעלה מ20 סנטימטר יכול לגרום נזק כלשהו ואף הקטן ביותר למוח או כיוצא בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא.
רם דישון06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא יכול לגרום נזק או
איתי06/02/2010לא, לא פתרון טוב, יש נזק כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,זה פשוט חשוב לי.
איתי06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,זה פשוט חשוב לי.
איתי06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי. נא הצג את השאלה בבהירות.
רם דישון06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת "לא"
איתי06/02/2010האם הכוונה היא :"שלא, לא יגרם שום נזק מהימצאות במשך 17 דקות פעם בשבוע במרחק של 20 סנטימטר מאדם שמדבר בסלולרי"
או שהכוונה: "לא, הסידור שלי לא טוב. כן יגרם נזק במקרה כזה".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כעת הבנתי.
רם דישון06/02/2010הכוונה היא :"שלא, לא יגרם שום נזק מהימצאות במשך 17 דקות פעם בשבוע במרחק של 20 סנטימטר מאדם שמדבר בסלולרי" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)