שאלה בנוגע לאסבסט

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאסבסט
    מאיה
    08/02/2010

בוקר טוב, יש לי שאלה שכנראה לא קשורה לפורום. במידה ויש לכם מידע על כך אשמח אם תשתפו אותי.
    ידוע לי שאסבסט הוא מאוד לא טוב לריאות. אך במידה ואדם נחשף לכמות מסויימת של אסבסט האם זה משנה אם והוא נשם אותו מהאף או מהפה ? כוונתי בשאלה האם השערות באף בולמות את האסבסט מלהכנס לריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לאסבסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה היפוטטית

ד``ר דני וולף
    08/02/2010

אם אדם נחשף לאסבסט הוא בסיכון, נקודה.
    מעבר האוויר מהאף מסנן חלק אך מי מאיתנו נושם כל הזמן מהאף??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר וולף. בהמשך לשאלה....

מאיה
    08/02/2010

בעבר הברקסים של הרכבים היו עטופים באסבסט ואסבסט היה בשימוש נרחב בהרבה חומרים (לא בטוחה לגבי הארץ אבל בקנדה היכן שאנחנו גרים זה בטוח המצב ) אז סביר להניח שכל אדם נושם אסבסט בכמויות קטנות במהלך חיו . אם זה מהכביש מהמכוניות הישנות או אם זה משיפוצים שהוא עושה בביתו הישן כאשר השפכטל שעל הקירות מכיל אסבסט והתקרה שמצופה בגבישים של צבע popcorn ceiling שעד שנות ה80 הכילה אסבסט. כך שלפי מה שנראה לי אין מנוס מלנשום כמות מסויימת בעיקר שלאחר כמה שנים אם לא צובעים שוב את התקרה היא מתחילה להתפורר קצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו