מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע לאסבסטמאיה08/02/2010
בוקר טוב, יש לי שאלה שכנראה לא קשורה לפורום. במידה ויש לכם מידע על כך אשמח אם תשתפו אותי.
ידוע לי שאסבסט הוא מאוד לא טוב לריאות. אך במידה ואדם נחשף לכמות מסויימת של אסבסט האם זה משנה אם והוא נשם אותו מהאף או מהפה ? כוונתי בשאלה האם השערות באף בולמות את האסבסט מלהכנס לריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה היפוטטית
ד``ר דני וולף08/02/2010אם אדם נחשף לאסבסט הוא בסיכון, נקודה.
מעבר האוויר מהאף מסנן חלק אך מי מאיתנו נושם כל הזמן מהאף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר וולף. בהמשך לשאלה....
מאיה08/02/2010בעבר הברקסים של הרכבים היו עטופים באסבסט ואסבסט היה בשימוש נרחב בהרבה חומרים (לא בטוחה לגבי הארץ אבל בקנדה היכן שאנחנו גרים זה בטוח המצב ) אז סביר להניח שכל אדם נושם אסבסט בכמויות קטנות במהלך חיו . אם זה מהכביש מהמכוניות הישנות או אם זה משיפוצים שהוא עושה בביתו הישן כאשר השפכטל שעל הקירות מכיל אסבסט והתקרה שמצופה בגבישים של צבע popcorn ceiling שעד שנות ה80 הכילה אסבסט. כך שלפי מה שנראה לי אין מנוס מלנשום כמות מסויימת בעיקר שלאחר כמה שנים אם לא צובעים שוב את התקרה היא מתחילה להתפורר קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)