קרינה מלוח חשמל במשרד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מלוח חשמל במשרד
    מיכל
    16/02/2010

התברר לי כי שנתיים ישבתי מתחת לוח נתיכי חשמל במשרד. מדובר בלוח קצת יותר גדול מקופסת נעליים, כ- 15 נתיכים. האם עלי להתעקש על בדיקת מדידת קרינה, עכשיו כשאני מודעת ללוח החשמל?
    הלוח נמצא מעלי, מעבר לקיר גבס, הראש שלי מרוחק ממנו כ- 70-100 ס"מ. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מלוח חשמל במשרד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מניח שהקרינה לא מאוד חזקה

ד``ר דני וולף
    16/02/2010

ובכל מקרה שנתיים עדיין לא סוף העולם. רק אם את מתכוננת להמשיך לעבוד שם, לגבי העתיד כדאי למדוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוח נתיכים

דניאל שוורצבר
    17/02/2010

אם מדובר בלוח חשמל כמו בתוך דירה אזיי 1 מטר מלוח החשמל סביר להניח שהשדה המגנטי (קרינה) הכן נמוכה, אבל אם מדובר בלוח שבו נתיכים של חח"י שזה מן עיגולים כאלו, בוודאי שכדאי לבצע מדידת שדה מגנטי (קרינה) כי בלוח שכזה הזרמים הרבה יותר גדולים וכן יש מצב שחלק מהחיווט יורד כלפי מטה.
    דניאל שוורצברג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי למגן את הקיר , צרי קשר במייל

רועי
    25/02/2010

צרי קשר ואסייע במהרה.

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו