שימוש ממושך בטלפון נייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שימוש ממושך בטלפון נייד
    א'
    16/02/2010

שלום רב,
    אני בחור כבן 21, משתמש בסלולרי כבר קרוב ל-5 שנים. בשנתיים האחרונות התחלתי להיעשות מודע יותר ויותר לעניין הקרינה האלקטרומגנטית ולהשפעותיה המזיקות. נעתי בין שיחות של שעה וחצי עד שעתיים לעיתים במכשיר ולעיתים ימים של שיחות אקראיות בלבד של כמה דקות. לצערי, כרגע אני חושש ביותר מההשפעה המצטברת של הקרינה. רציתי לדעת האם יש טווח של זמן שלאחריו גדל הסיכוי לגידולים מוחיים ו/או נזקים אחרים למוח. כל רצוני הוא לדעת מהו משך הזמן שהוכח מחקרית אשר גורם לנזקים בלתי הפיכים במוח. העניין מנקר במוחי כבר תקופה ארוכה ואני חושש מכך מאוד. אשמח לכל תשובה או דעה!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש ממושך בטלפון נייד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו יכול להשיב על שאלתי .. ?

א'
    19/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי, אין תשובה חד-משמעית

רם דישון
    19/02/2010

לשאלתך. בכל מקרה, מדובר בשנים, ובנוסף כל התופעות הן אידיבידואליות.
    מה שחשוב הוא שהחל מהיום גם תדבר פחות וגם תשתמש בדיבורית מתאימה. ראה בשאלות נפוצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו