PVR

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• PVR
    מאיה
    19/02/2010

אנחנו משתמשים PVR ממיר מקליט(בארץ קוראים לזה יס מקס או הוט מג'יק). לאחרונה החליפו לנו את הממיר המקליט לחדש. ומאז שהתקינו לנו את החדש אני מרגישה כאבי ראש כל פעם אחרי שאני מדליקה אותו. זה קורה בערך כרבע שעה אחרי ההדלקה. בהתחלה חשבתי שזה פסיכולוגי אבל זה נמשך כבר כמה זמן. והדבר המוזר הוא שלא היו לי כאבי ראש שנים עד לפני שבוע כשהביאו לי את הממיר החדש. יש בידי בודק קרינה אלקטרומגנטי פשוט יחסית אבל לרוב הוא עושה את העבודה ולא נראתה שום בעיה עם שדה אלקטרומגנטי.
    האם יש מצב שיוצאת ממנו קרינה שהיא לא אלקטרומגנטית? אולי הקופסא פגומה או משהו...
    אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PVR

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפי התיאור שלך,

רם דישון
    20/02/2010

הוא אינו משדר כלל. כל האלקטרוניקה בו היא ברמות מאד נמוכות. ייתכן שלמרות זאת יש שם איזה אות בתדר שמפריע לך. לא נראה לי שהקופסה פגומה. נסי לעטוף אותו היטב בניר אלומיניום, ייתכן שיעזור (אבל אז הוא לא יראה את השלט!).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים בכול לידידי המלומד המנהדס רם

ד``ר דני וולף
    20/02/2010

אולם רציתי להוסיף רק דבר קטן שאכניס גם לשאלות הנפוצות.
    הדרך היחידה לדעת אם תופעה מסוימת היא פסיכולוגית, או אם היא אלרגיה לקרינה אלקטרומגנטית, או רגישות לתופעה אחרת היא להיות עם עיניים סגורות, ושמישהו אחר יפעיל ויכבה את המכשיר ואתם תזהו מתי זה קורה. במקרה שלך אפשר לנתק את הממיר למהטלוויזיה כדי שלא תזהו את הרעש או את האור, ולעשות את הניסוי, או להסתובב עם הגב ולעשות את הטלוויזה על שקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו