שלום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום
    דודי
    24/02/2010

אני עובדת בחנות נוחות בתחנת דלק - (עבודה מעודפת) מעל חנות הנוחות יש קומת משרדים ובגג המבנה יש אנטנה של חברה סלולארית אני חושבת סלקום - בסיס האנטנה על גג המבנה האנטנה גבוהה גדולה ממש כמו תורן בצידי האנטנה בגובה יש צלחות בגודל בינוני
    האם אנטנהכזו מקרינה לקרקע לחנות הנוחו ת או קומת המשרדים או שהקרינה משודרת לגובה מראש התורן כלפי מעלה
    בקומת המשרדים יש משרד של חברת שח"ל שיושבים שם כוננים אולי האנטנה קשורה לשחל גם . בקומת המשרדים הבנתי שקיים חדר עמוס במחשבים כנראה 0 שייך לאנטנה וחדר נוסף נמצא בקומת הקרקע בקצה המבנה לא קרוב לחנות . התחנה נמצאת ליד ביהח וולפסון חולון - אני מציינת את המיקום אולי אתם פעם עברתם שם וראיתם את האנטנה וזה יקל על התיאור

תודה דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסירי דאגה מליבך.

רם דישון
    24/02/2010

ראשית, האנטנה משדרת אופקית, עם נטיה קלה כלפי מטה, מה שאומר שבתחנה עצמה ובבנין מתחתיה הקרינה נמוכה מאד.
    שנית, בגלל תחנת הדלק, ישנה מגבלה נוספת לעוצמת הקרינה, על מנת למנוע סיכון של התלקחות הדלק.
    לאור כל זאת המסקנה דלעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו