מודאג

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודאג
    אלון
    26/02/2010

שלום, אתמול יצאתי מהבית וכמו בסרטים, היה ברק ממש חזק, כלכך עצמתי וראיתי את ה"קרן" העקומה שלו, והיתה לי הרגשה כאילו הוא ממש פגע בי או קרוב אלי(ברור לי שלא פגע ישירות בי מן הסתם), אבל יש סיכוי שהברק העביר לי קרינה מזיקה? האם הגוף שלי הוליך את החשמל שנוצר מהברק, דבר שלכל הדעות הוא מזיק במיוחד לראש? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילו הברק היה מעביר אליך קרינה,

רם דישון
    26/02/2010

לא היינו קוראים היום את השאלה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחיד.. הייתי יכול לקרוא

אלון
    28/02/2010

על המוות של עצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת גמא מברק

בועז
    09/03/2010

ראיתי פעם תוכנית מעניינת באחד מערוצי הידע ובה סופר שאנשים לא מודעים שמברק יוצאת גם קרינת גמא חזקה (יחסית) בזמן שהוא "מבריק". לא נראה לי בעייתי בכל מקרה - אנחנו לא ארץ עם הרבה ברקים בסה"כ, גם אם עבר ברק אחד ממש לידינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו