קרינה מאינטרקום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאינטרקום
    לי
    09/03/2010

שלום רב, אשמח לדעת עד כמה הקרינה ממכשיר האינטרקום של ילדים היא מסוכנת ומהו המרחק הכי בטוח ומומלץ מהשנאי. חדר ילדתי נמצא במרחק רב מהחדר שלנו ואין לי ברירה אחרת מאשר להשתמש במכשיר, אבל משהו אומר לי שיש בזה קרינה וזה מפחיד אותי מאוד.
    כ"כ, רציתי לשאול האם קיימים אינטרקומים לא אלחוטיים?
    תוד רבה מראש על תשובותיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאינטרקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמרי מרחק של מטר מהתינוקת

רם דישון
    09/03/2010

לאינטרקום. המרחק מספיק כדי להוריד את הסיכון לאפס ועדיין מאפשר לשמוע אותה.
    אין לי מושג אם יש אינטרקום לא אלחוטי, אבל ברור ששוק גדול לא יהיה לו בגלל חוסר הנוחות בכך. מה שכן, יתכן שיש משהו שפועל דרך קו החשמל של הבית (המשדר מחובר לשקע ליד התינוק והמקלט מחובר לשקע ליד ההורים). שימי לב שמכשיר כזה עלול לא לפעול בבית עם חיבור תלת פאזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

לי
    10/03/2010

אכן יש לנו חיבור תלת פזי, אבל כעת אני רגועה בזכות התשובה שלך והמכשיר תמיד היה מרוחק מילדתי כ - 3 מטרים ועדיין שמעתי מצוין. זהו מכשיר באיכות הגבוה ביותר שקיים היום בשוק.
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו