מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנטת ליד הביתעדי12/03/2010
למנהלי הפורום שלום אני גר ברחוב סילבר בחיפה ליד הבניים שלי יש בניין המאוכלס עם עולים חדשים
בכל מקרה הבניין מלא אבל ממש מלא באנטנות סלולריות בעבר היו בערך 14 של דור שני והיום יש בערך איזה 25 אנטנות שמקיפות את כל הבניין
הדבר ממש מדאיג אותי בין הדירה שלי קומה חמישית לבין האנטנות שבקומה 8 בבניין ממול יש מפרידים בערך 30 מטר
רק מארבע מהאנטנות מופנות לכיוון כללי של הבניין שלי רציתי לשאול מה דעתכם לגבי סיכון מהקרינה
מכיוון שאני מתחיל ללמוד אני חושב אולי כדאי לי לעבור כבר לאוניברסיטה רחוקה כדי לא להיות חשוף לקרינה השאלה שלי היא האם מבחינת חשיפה יש הבדל אם אני יהיה חשוף לקרינה הזאת עוד שנה או עוד שנתיים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה לייד הבית
ד"ר זמיר שליט"א13/03/2010תוכל לטלפן למשרד להגנת הסביבה 026495869 תבחר שם: הממונה על פניות הציבור, ותבקש את סקר הבטיחות של האנטנות המופנות אליך. שלח אותו בדוא"ל אל אחד המנהלים של האתר, המהנדס רם דישון, או אל, ונבדוק אם קרינת אנטנות אלו מסכנת אותך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
עדי13/03/2010רציתי גם לשאול האם אנטנות שלא מופנות לבניין שלי לא מסכנות כי שמעתי שההתפשטות של הקרינה היא כדורית לכל הכיוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנת שאינן מופנות אליך אינן מסכנות
רם דישון13/03/2010אותך. התפשטות הקרינה הינה כיוונית ולא כדורית, ובוודאי לא לכל הכיוונים.
אם בינך לבין האנטנות יש הפרש גובה של שלש קומות ומרחק של 30 מטר, קרוב לוודאי שהקרינה שמגיעה אליך היא זניחה, וזאת עוד לפני שניתחנו את נתוני האנטנות.
אני ממליץ שתפנה לגב' אנה טיקמן מהמשרד להגנת הסביבה בחיפה ותבקש ממנה למדוד את הקרינה בדירתך. זו העצה הטובה ביותר, וזאת מאחר ובגלל מספר האנטנות הגדול בבנין קשה יהיה להסיק מסקנות מהדוחות התיאורטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אם אני משגע אותך אבל יש לי עו
עדי14/03/2010המרק הכולל כאילו אם נעביר קו דימיוני באלכסון הוא של 30 מטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקרה הזה, כמו שכתבתי,
רם דישון14/03/2010המרחק האלכסוני חשיבותו מישנית. הפרש הגובה הרבה יותר משמעותי.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)