אנטנטת ליד הבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנטת ליד הבית
    עדי
    12/03/2010

למנהלי הפורום שלום אני גר ברחוב סילבר בחיפה ליד הבניים שלי יש בניין המאוכלס עם עולים חדשים

בכל מקרה הבניין מלא אבל ממש מלא באנטנות סלולריות בעבר היו בערך 14 של דור שני והיום יש בערך איזה 25 אנטנות שמקיפות את כל הבניין

הדבר ממש מדאיג אותי בין הדירה שלי קומה חמישית לבין האנטנות שבקומה 8 בבניין ממול יש מפרידים בערך 30 מטר

רק מארבע מהאנטנות מופנות לכיוון כללי של הבניין שלי רציתי לשאול מה דעתכם לגבי סיכון מהקרינה

מכיוון שאני מתחיל ללמוד אני חושב אולי כדאי לי לעבור כבר לאוניברסיטה רחוקה כדי לא להיות חשוף לקרינה השאלה שלי היא האם מבחינת חשיפה יש הבדל אם אני יהיה חשוף לקרינה הזאת עוד שנה או עוד שנתיים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנטת ליד הבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה לייד הבית

ד"ר זמיר שליט"א
    13/03/2010

תוכל לטלפן למשרד להגנת הסביבה 026495869 תבחר שם: הממונה על פניות הציבור, ותבקש את סקר הבטיחות של האנטנות המופנות אליך. שלח אותו בדוא"ל אל אחד המנהלים של האתר, המהנדס רם דישון, או אל, ונבדוק אם קרינת אנטנות אלו מסכנת אותך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

עדי
    13/03/2010

רציתי גם לשאול האם אנטנות שלא מופנות לבניין שלי לא מסכנות כי שמעתי שההתפשטות של הקרינה היא כדורית לכל הכיוונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנת שאינן מופנות אליך אינן מסכנות

רם דישון
    13/03/2010

אותך. התפשטות הקרינה הינה כיוונית ולא כדורית, ובוודאי לא לכל הכיוונים.
    אם בינך לבין האנטנות יש הפרש גובה של שלש קומות ומרחק של 30 מטר, קרוב לוודאי שהקרינה שמגיעה אליך היא זניחה, וזאת עוד לפני שניתחנו את נתוני האנטנות.
    אני ממליץ שתפנה לגב' אנה טיקמן מהמשרד להגנת הסביבה בחיפה ותבקש ממנה למדוד את הקרינה בדירתך. זו העצה הטובה ביותר, וזאת מאחר ובגלל מספר האנטנות הגדול בבנין קשה יהיה להסיק מסקנות מהדוחות התיאורטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אם אני משגע אותך אבל יש לי עו

עדי
    14/03/2010

המרק הכולל כאילו אם נעביר קו דימיוני באלכסון הוא של 30 מטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה הזה, כמו שכתבתי,

רם דישון
    14/03/2010

המרחק האלכסוני חשיבותו מישנית. הפרש הגובה הרבה יותר משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו