שאלה חשובה ודחופה אני בת 25 אנחנו

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ודחופה אני בת 25 אנחנו
    תהילה
    25/03/2010

גרים אני אימי ואחי בבית המון שנים ליד הבית יש קו מתח גבוה עמוד שמרכז את כל החשמל שבשכונה.
    בשכונה שלנו כבר חלו בסרטן מספר אנשים חלק החלימו וחלק נפטרו ,הזמנו מומחה (אימי הזמינה) מטעם משרד להדנת הסביבה שמצאה מספר דברים
    המרחק הבית מעמוד המתח הגבוה הוא 10 מטר בחדר שינה שלי יש מעל 7 מילגאוס ובשאר החדרים בסביבות ה6 אני ממש מודאגת מהנתונים הללו מהמשרד שלחו לנו מכתב שזה בטיפול מישהו מחברת החשמל כמובן זבינתיים כלום לא זז.
    יש לציין שאני סובלת מבעיות רפואיות רבות כמו עקמת בגב אסטמה ועוד בעיות רבות.
    לאימי יש חשד לסרטן השחלה בקיצור המוןן בעיות
    שאלתי היא האם הבעיות הללו קשורות לקרינה?
    ומה ניתן לעשות בנוגע לקרינה כי עושה רושם שלאף 1 לא איכפת?
    אודה על תשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעל 4 מיליגאוס בחדרי שינה

ד``ר דני וולף
    25/03/2010

נחשב כאפשרי מסרטן לפי כל רשויות הבריאות (פרט לחברת החשמל שלנו). שאר המחלות שמנית לא מוסיפים לסיכון.
    מה לעשות? להתייעץ עם עורכי דין, אני רק רופא. הסיכויים קלושים, אבל לא כדאי לוותר. לחץ ציבורי ותקשורת עשויים לעזור. אני מניח שמדובר בבתים רבים שנמצאים מתחת קו המתח הזה, ואז פשוט צריך להתארגן ולהפעיל לחץ ציבורי ותקשורתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל האם המחלות שמניתי

תהילה
    25/03/2010

עלולות להיגרם מקרינה?
    ובנוגע ללחץ ציבורי לצערי הרב בשכונה שלנו אנשים אדישים לא עכפת להם כל כך רובם עולים חדשים אנחנו מהוותיקים בשכונה השאר עזבו
    האם יש עוד משהו שניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מיליון הדולר אם מחלות הסרטן

ד``ר דני וולף
    27/03/2010

שאיננו יודעים אפילו אילו סוגי סרטן נבעו מהקרינה. אנחנו משערים, ואפילו לא בטוחים לגמרה, שהקרינה האלקטרומגנטית מעלה את שכיחות הסרטן, לא ידוע אילו סוגי סרטן, אני מניח שאת רובם, ולא ידוע מי רגיש יותר לנזק. כך או כך הקרינה מסוכנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו