מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה ודחופה אני בת 25 אנחנותהילה25/03/2010
גרים אני אימי ואחי בבית המון שנים ליד הבית יש קו מתח גבוה עמוד שמרכז את כל החשמל שבשכונה.
בשכונה שלנו כבר חלו בסרטן מספר אנשים חלק החלימו וחלק נפטרו ,הזמנו מומחה (אימי הזמינה) מטעם משרד להדנת הסביבה שמצאה מספר דברים
המרחק הבית מעמוד המתח הגבוה הוא 10 מטר בחדר שינה שלי יש מעל 7 מילגאוס ובשאר החדרים בסביבות ה6 אני ממש מודאגת מהנתונים הללו מהמשרד שלחו לנו מכתב שזה בטיפול מישהו מחברת החשמל כמובן זבינתיים כלום לא זז.
יש לציין שאני סובלת מבעיות רפואיות רבות כמו עקמת בגב אסטמה ועוד בעיות רבות.
לאימי יש חשד לסרטן השחלה בקיצור המוןן בעיות
שאלתי היא האם הבעיות הללו קשורות לקרינה?
ומה ניתן לעשות בנוגע לקרינה כי עושה רושם שלאף 1 לא איכפת?
אודה על תשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעל 4 מיליגאוס בחדרי שינה
ד``ר דני וולף25/03/2010נחשב כאפשרי מסרטן לפי כל רשויות הבריאות (פרט לחברת החשמל שלנו). שאר המחלות שמנית לא מוסיפים לסיכון.
מה לעשות? להתייעץ עם עורכי דין, אני רק רופא. הסיכויים קלושים, אבל לא כדאי לוותר. לחץ ציבורי ותקשורת עשויים לעזור. אני מניח שמדובר בבתים רבים שנמצאים מתחת קו המתח הזה, ואז פשוט צריך להתארגן ולהפעיל לחץ ציבורי ותקשורתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל האם המחלות שמניתי
תהילה25/03/2010עלולות להיגרם מקרינה?
ובנוגע ללחץ ציבורי לצערי הרב בשכונה שלנו אנשים אדישים לא עכפת להם כל כך רובם עולים חדשים אנחנו מהוותיקים בשכונה השאר עזבו
האם יש עוד משהו שניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת מיליון הדולר אם מחלות הסרטן
ד``ר דני וולף27/03/2010שאיננו יודעים אפילו אילו סוגי סרטן נבעו מהקרינה. אנחנו משערים, ואפילו לא בטוחים לגמרה, שהקרינה האלקטרומגנטית מעלה את שכיחות הסרטן, לא ידוע אילו סוגי סרטן, אני מניח שאת רובם, ולא ידוע מי רגיש יותר לנזק. כך או כך הקרינה מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)