שאיפת עשן שנפלט משריפת עצים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאיפת עשן שנפלט משריפת עצים
    סני
    27/03/2010

שלום רב.
    אנחנו מספר שכנים שסובלים קשות מעשן שנפלט מארובת שכן עקב שריפת עצים בקמין ביתו. העשן חודר לבתינו בכל החורף ואנו מתקשים מאד להתמודד עימו וחוששים מההשלכות הבריאותיות המצטברות לילדינו ולנו. נציין שמדובר בעצים רטובים שמתגוללים בערימה בחצר. נקטנו בהליך משפטי נגד השכן ואנו זקוקים להפניה לספרות מתאימה, אסמכתאות מקצועיות, חומר כתוב וכו' אודות הנזק הנגרם מעשן בעירת עצים ומשאיפתו. נעיר כי ראינו מאמר של ד"ר זמיר פ. שליט"א באינטרנט אודות הקטלניות שבשאיפת עשן, אך הוא לא מפורט מספיק ואנו נזקקים למקור הספרותי ממנו הדברים הובאו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיפת עשן מהווה נזק בריאותי וודאי

ד``ר דני וולף
    28/03/2010

ומוכח. ספרות מקצועית יש המון, וגם ב- TEXT BOOKS .
    לך לאוניברסיטה 7 שנים ותוכל גם להשתמש במקורות הספרות, ולא כדאי שתבקש חוות דעת מקצועית מרופאים שמספקים את זה.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש מומחה למדידן עשן ולנזקי עשן עץ

דן
    26/01/2011

ד"ר שליטא לא מתעסק בעשן עץ (שוחחתי עימו). גם אני צריך מומחה (רפואי?) לנזקי עשן עץ הנפלט מקמין של השכן וגם למומחה שמסוגל למדוד או לכמת העשן והפיח של העץ שחודר לביתי מתנור השכן כגורם נזק.יש ימים, בהתאם לכווח הרוח, שהבית שלי ואני מרגישים כמו אנשים היושבים מכיוון הלא ככון מסביב למדורה. כולם מכירים...
    תודה למי יכול לעזור בעיצה בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו